Ineptiile discriminarii nevaccinatilor si tacerea cu privire la pericolul pe care il reprezinta vaccinatii

Conform tuturor studiile prezentate public, cu precadere cele venite din Israel si SUA, noua varianta de covid, denumita Delta, reprezinta un pericol de infectare la fel de mare atat la vaccinati ca si la nevaccinati, incarcatura virala fiind la fel de mare atat la unii cat si la altii, ambele categorii fiind vectori de raspandire virala la fel de mari in cazul unei infectari cu noua varianta.

Ineptiile discriminarii nevaccinatilor si tacerea cu privire la pericolul pe care il reprezinta vaccinatii

Printr’o simpla deductie logica pe care o poate face oricine si fara a fi nevoie sa fie vreo somitate in virusologie, in contextul discriminarilor anuntate pentru cei nevaccinati, desi s’a dat permanent vina pe ei ca fiind purtatorii de virus si pericolul social cel mai mare, in lumina  rezultatelor studiilor enuntate cel mai mare pericol il reprezinta vaccinati care spre deosebire de nevaccinati care nu mai sunt testati si nu au nici un fel de restrictii care sa previna raspandirea variantei Delta desi poarta aceiasi incarcatura virala si sunt la fel de contagiosi chiar si pentru vaccinati, in vremea in care cei nevaccinati sunt supusi abuziv unei testari permanente pentru a avea acces in tot mai multe locuri!

GreenPass, principalul instrument de raspandire a boli

Desi idea creata de a ne fi limitate drepturile si libertatile printr’un asa zis „pasaport de covid” ne era prezentata ca acea cale sigura prin care scapam de boala, in fapt ironia sortii face ca dincolo de controlul maselor care sta in spatele acestei idei, nu a mai ramas nimic in picioare, acel greenpass in loc sa ne protejeze in vreun fel a devenit in fapt principalul instrument prin care aceasta noua varianta a bolii este raspandita deoarece vaccinatii nu intampina nici un fel de restrictii la prezentarea unui asemenea document, desi sunt vectori de raspandire la fel de mari ca si cei care sunt discriminati ca nu au acel greenpass, desi prin testare devin automat un pericol mult mai mic.

De ce nu exista o dezbatere publica despre pericolul reprezentat de vaccinati

Avand in vedere faptul ca suntem in plina campanie de vaccinare la hectar fortata si de discriminarile fara precedent in istoria democratiilor moderne, dezbaterea cu privire la acest real pericol si faptul ca acest „valul patru” este defapt Pandemia vaccinatilor nu este un subiect de interes pentru nimeni, cenzura in mass-media si social-media cu privire la acest subiect fiind in continuare la fel de dura, singurele voci agreate fiind cele care promoveaza mesajele de sustinere ale vaccinarii cu orice pret.

Israel si Marea Britanie, campionii la vaccinare dar si la numarul de cazuri noi

Unele dintre cele mai vaccinate tari din lume sunt Israel si Marea Britanie, tari care se laudau in urma cu cateva luni ca au reusit sa asigure asa zisa imunitate de turma prin restrictii extrem de dure si campanii de vaccinare foarte agresive, desi vocile de buna credinta din lumea expertilor in virusologie trageau un semnal de alarma ca vaccinarea in plina pandemie este o uriasa greseala care va duce atat la dezvoltarea de noi variante ale virusului mult mai contagiose cat si la o explozie a infectarilor un urma acestor mutatii. Nici dracu nu i’a bagat in seama, iar pe langa discreditare cenzura si’a facut foarte bine treaba, astfel ca vaccinarile au mers inainte, iar acum daca e sa ne uitam pe toate datele statistice avem dovada clara ca acei experti ignorati au avut dreptate, lucru reflectat atat de explozia mutatiilor tot mai contagioase cat si al numarului de cazuri.

Dezinformarea promovata de mass-media si social-media prin inlocuirea termenului de vaccinari cu imunizari

In lumina noilor studii care demonstreaza ca vaccinatii si navaccinatii poarta aceiasi incarcatura virala, respectiv nici unii dintre ei nu sunt considerati a fi nereceptivi la boala, in mass-media si social-media s’a trecut de ceva vreme la o dezinformare in masa prin inlocuirea termenului de vaccinari cu imunizari. Potrivit dex’ului bazat pe explicatii stintifice, avem de a face cu doua lucruri total diferite, respectiv:

Imunizare: Proces prin care un organism devine nereceptiv la o boală microbiană în urma unui tratament sau a faptului că a avut în trecut această boală.

Care se bate cap in cap cu:

Vaccinare: Inoculare a unui vaccin în scop preventiv sau terapeutic. Actiunea de a vaccina.

Asadar, bazandu’ne strict pe aceste explicatii ale dictionarului explicativ al limbii romane, avem de a face cu o dezinformare de proportii care este promovata intens si fara nici o restrictie de catre toata mass-media si social-media care citeaza „experti” agreati promovand astfel o dezinformare indusa fara ca nimeni sa o combata in vreun fel, fapt ce poate fi considerat „act de terorism”, conform noii normalitati!

Si in Romania cele mai multe cazuri de varianta Delta sunt inregistrate in zonele cele mai vaccinate ale tarii

Daca de mai bine de un an si jumatate nu as fi citit tot ce se putea citi si in afara propagandei Ministerului Adevarului reprezentat de acel obscur Grup de dezinformare Comunicare Strategica, as fi zis ca e ironic, insa in lumina a ce scriu de luni de zile pe aici, este doar explicat de semnalele de alarma trase de expertii virusologi ignorati si vin doar in completare la situatia care se vede si prin alte tari, mai ales in randul celor campioane in vaccinare!

Injectarea celei de a treia doza de vaccin este bazata pe sperante si nu pe date

Nu o spun eu, o spune CDC:

Opinie personala

Desi multi considera ca ce scriu pe aici poate fi catalogat ca opiniile unui antivaccinist/antivaxxer/terorist, in fapt tot ce am incercat si incerc este sa ofer pe aici un loc de dezbatere si pentru alte opinii, date si informatii ce nu se dezbat nicaieri, nefiind in nici un caz vreun antivaccinist, ba dimpotriva, sunt unul dintre cei care s’a imunizat copil fiind cu schema de la acea vreme, schema cu care mi’am imunizat si copilul atunci cand a fost mic, cu exceptia la fel de controversatului vaccin HPV despre care nici la vremea aia nu se cunosteau foarte multe lucruri cum nu se prea cunosc nici acum, efectele adverse fiind la fel de ignorate si deloc explicate.  In concluzie si aceasta postare face parte din aceiasi categorie a dezbaterilor dincolo de ce mesteca propaganda oficiala ce a ales de la bun inceput drumul dezinformarii in masa in locul unei informari corecte bazate pe diversitatea opiniilor de unde ar fi rezultat probabil ca azi vorbeam despre pandemia asta la timpul trecut mai ales daca in astia aproape doi ani ar fi exista macar mica intentie de a se rezolva problema unui tratament ce sa vindece boala, astfel asigurandu’se si imunitatea naturala s’a dovedit a fi de peste 7 ori mai puternica si eficienta decat cea pe care, doar teoretic, ar fi trebuit sa o ofere vaccinurile astea fals intens promovate ca singura solutie la problema.

Ineptiile discriminarii nevaccinatilor si tacerea cu privire la pericolul pe care il prezinta vaccinatii 640x322

2 comentarii la „Ineptiile discriminarii nevaccinatilor si tacerea cu privire la pericolul pe care il reprezinta vaccinatii”

  1. Cu cerificatul nu am fost de acord de la inceput, fara sa apuc sa ma gandesc daca e bun la ceva. Cat despre conditia de cobai, mi-am asumat-o si pe asta. Sa zicem ca ar face o diferenta in felul in care treci prin boala, pentru majoritatea. Din pacate categoriile vulnerabile raman aceleasi chiar daca se vaccineaza sau nu. Informatii curg din ambele parti si e din ce in ce mai greu sa convinga oamenii sa faca vaccinul, nu mai spun de vaccinat copiii. Valurile vin si trec. Daca saptamana trecuta România era pe toate posturile internationale ca oaie neagra a lumii, acum e Germania, mâine poate fi alta tara…Medicii din Africa sunt calmi si relateaza faptele aşa cum sunt, in timp ce restul lumii intra in panica,dar nu suficient de mult ca sa boicoteze J.O. din China, ţara care a mintit de la inceput si nu a scordat accesul necesar la toate informatiile legate de origine si modul de raspandire.In fine, nu vreau sa ma abat de la subiect prea mult, dar e confortabil sa bat campanii aici pe blog… O saptamana placuta!

    Răspunde
    • Multumesc ca te exprimi aici si bine faci, orice opinie fiind mai mult decat binevenita! Despre ce se intampla cu omicron, am scris aici … si din toate pozitiile din care privim, cam aia rezulta! smile O saptamana placuta si tie, Misha! smile

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura