Italia inchisa complet de coronavirus, in Romania deocamdata doar scolile

Epidemia de coronavirus din peninsula a dus la masura extrema de carantinare completa a Italiei pana la redobandirea controlului asupra raspandiri #covid19, care se pare ca a fost tratat cu indolenta de autoritatile italiene, desi exista deja precedentul din China.

In Romania, deocamdata, au fost inchise, de azi, doar scolile, insa la cum se arata invazia iresponsabilei diaspore din ultimele zile care s’a intors in tara mai ales din zonele de carantina ale Italiei, in urmatoarele zile si odata cu rezultatele testele ce se afla in lucru, probabil ca vom asista destul de curand la o explozie de cazuri de infectare, ce intr’un final va duce si aici la cel putin izolarea partiala a unor zone din tara.

Si dezastrul pare a fi doar la inceput, odata cu extinderea virsului in tari cu comunitati mari de romani, cum ar fi Spania, ne putem astepta la o noua invazie pe care nu vad cine o sa o poata opri, autoritatile de pe la aia avand tot interesul sa se debaraseze de diasporezi, cum deja au facut si italienii care au anuntat intentionat carantina cu o zi inainte de intrarea ei in vigoare, tocmai pentru a instala panica si a le permite sa iasa diasporezilor din Italia ce bineinteles ca au luat drumul Romaniei.

Cum zicea Citacu pe aici

“Ati făcut mațul gros, voi și mălai-mare, urcându-vă pe grupurile de presiune din ce v-a plăcut să rostiți cu gura plină ca fiind “diapora”. Atunci erau buni să vină, acu-i împingeți cu picioarele-n spate. Spălați-vă pe cap cu ei! Nasol e că și noi, ăilalți, suntem în ciorba asta!”

Pregatiti’va de vremuri grele si rugati’va.

https://youtu.be/rVw9KZ2DwJk

 

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

  1. cola says:

    Partea proastă este că se va extinde infecția către zonele rurale, cu asistență medicală precară.. este absolut necesar să fie izolați toți cei care se întorc de unde se întorc, că altfel va fi rău de tot.. În altă ordine de idei, trebuie sa avem un guvern decent, nu o adunătură de imbecili ca acum.. în locul parlamentului l-aș suspenda instant pe dulap, pentru a putea instala un guvern de specialiști. Dacă tefeleii nu sunt de acord, să se strângă cu miile în piața Parlamentului..

    • ice4you® says:

      Adevarat ….daca nu se trezesc rahatii astia cat mai urgent sa ia masuri draconice, jale o sa fie mai ales ca satele sunt pline de batrani, in majoritate, singuri.