Juma’de miliard de euro greu de explicat

Dupa doar o saptamana de verificari ai primilor 313 bogati de catre cei de la ANAF au reiesit sa numere vreo jumatate de miliard de euro, mai exact 495 de milioane de EURO ce nu pot sa fie justificati.

Sumele în plus au fost calculate prin diferenţa dintre alocările de fonduri (cheltuieli, constituiri de depozite, investiţii etc.) dintro perioadă, din care au fost scăzute sursele neimpozabile şi veniturile declarate în aceeaşi perioadă.

Sursa.

Desi este o suma absolut fabuloasa (pentru care Romania se imprumuta pe la FMI) nu pot spune ca ma surprinde in vreun fel la cati bani negri se invart in tara asta si mai ales cand imi aduc aminte de faptul ca unul ca si Cocos lua cam 10 milioane dintr’o singura spaga.

No bun pana aici … acum sunt curios cand or trece si la confiscari si alte d’astea!

Ce parere aveti, raman statistici sau se va trece si la confiscari?

6 comentarii la „Juma’de miliard de euro greu de explicat”

  1. Momentan, o parte din sumele astea vor lua calea campaniilor electoral.De confiscat nu poate fi vorba, dar o impozitare a lor o sa pice ca o manusa si uite asa, banii murdari au fost spalati si apretati

    Răspunde
  2. Tot ii bine ca nu mai trag banii aia de pe noi, ca pana acum ceva vreme ne lua dracu in perioada campaniilor, ne colindau toate institutiile de control ale statului daca nu de o spaga macar de o donatie sub forma de amenda.

    Răspunde
  3. Practic la un buget estimat la apropximativ un miliard de euro, inseamna jumatate din buget. Este greu de realizat un buget in conditiile acestea fiindca asa cum se stie, cheltuielile de personal si subventiile pentru RADET si RATB sunt aproape 500 milioane de euro.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura