Klaus IoHAOS ipocritul sabotor al intereselor nationale

Lupta mea personala cu mizeria personajului asta sordid a inceput in seara aia blestemata din 2014 cand prin vointa poporului si a serviciilor, Iohannis ajunge presedinte. Inca de a doua zi, Iohannis anunta ce ne asteapta pentru urmatorii cinci ani, lucru despre care am scris inca de atunci, aici

“NOI nu dorim o schimbare a puterii, NOI dorim sa preluam puterea”

Si singurul cuvant de care s’a tinut asta a fost! Nu prea ii era clar atunci nimanui cine sunt NOI, insa acum vre’o saptamana, la Alba Iulia ne’a si lamurit …

Iohannis si echipa de campanie

Amu, dupa ce o lansat cu fast autostrada invizibila si total nefiabila economic preluata dintr’un proiect din 2012 cu copy/paste in vremea in care refuza sa numeasca un ministru la Transporturi si ciorba aia reincalzita cu Romania Meditata Educata (gurile rele zic ca tot copy/paste e si ala) Klaus IoHAOS merge inainte, singurul lui interes este doar cel personal ce sa sa ii mai asigure inca cinci ani de ospat  si in acelasi timp sa puna dracului tara asta de tot in cap, chit ca Romania cu sau fara PSD, are acum sansa unui moment istoric, Presidentia UE!

Dar cui sa ii peste? Turistului ratacit Klaus IoHAOS, Imparatul gol care de doua saptamani refuza sa numeasca ministrii propusi la Transporturi si Dezvoltare pe motiv ca probabil are ordin pe unitate ca Romania sa nu aiba autostrazi, la acest moment, dupa 15 zile de la demisiile titularilor, doua ministere cheie nu mai pot functiona legal penru ca nu exista delegati pe functiile de ministri si legal nu mai pot fi numiti interimari?! Cum dracu sa mai ai frate tupeu sa iesi pe la televiziuni si sa predici doar trepanatilor #rezistenti ca Romania nu are nici prim-ministru nici Guvern daca nu e al TAU, cand in momentul asta ar trebui sa lase deoparte ca presedinte al Romaniei care tine cat de putin la tara asta orice interes meschin si sa sprijne tara asta dincolo de orgoliul lui infect datorita caruia suferim toti aia care nu suntem considerati romanii lui dinpreuna cu aia ai lui, doar pentru ca nu i’am dat in decembrie 2016 Guvernul MEU si TOATA PUTEREA?

Klaus IoHAOS, avidule de putere si nesimtit infam ce nu stii nici macar elementarul respect in ce priveste o doamna ce ocupa functia de prim-ministru (dar ce dracu sa te astepti cand ai o muiere ca ravasitoarea), prost din fundul frumosului Sibiu si plaga a Sibiului retrocedat ilegal despre care scriam din 2014 urechilor surde, rusine a sasilor, dupa ce te’ai pricopsit ca presedinte, azi mai ai tupeu sa apari in fara Romaniei CENTENARE dupa ce i’ai intos dosul ori de cate ori ai avut ocazia, pupand inelul inaltelor porti?! Te’am respectat idiotule in cinstea alora 6,4 milioane de voturi asa cum au fost ele si credinta in democratia unde dicteaza majoritatea, dar cum sa mai pot sa o fac cand tu sustii pisandu’te pe poportul asta cu bolta doar o minoritate, aruncand in felul asta tara in IoHAOS, doar ca asa vor IARA muschii tai?

Mi s’a luat fratilor! Am incercat in toti astia patru ani ca pe aici sa pastrez un limbaj civilizat si rog a ma ierta voi cititorii mei, insa m’am scarbit de Klaus IoHAOS pana dincolo de limita la care buna mea cuvinta si crestere, datorata strabunicilor mei care m’au crescut, mai poate inghite! Imi e rusine de tata Bunea, strabunicul meu, care a luptat pentru tara asta in doua razboaie mondiale doar sa tac si sa inghit dejectiile aluia de se crede grof, nu peste un sat, ci peste o tara de al carui CENTENAR si’a batut joc nu doar DEZBINAND ci si SABOTAND!

2 comentarii la „Klaus IoHAOS ipocritul sabotor al intereselor nationale”

  1. Și acuma ce să facem ? Atac cerebral din cauza unui idiot nesimțit ? Să se spele Dragnea cu el pe cap, că nu l-a suspendat de un an jumate deja .. în fapt, cretinul ne face un serviciu – se lămuresc și românii cu mintea mai puțină , ce este în realitate cu minunații nemți .. mai trebuie sa mai incercam cu un ungur și un tigan, poate ne trece complexul de inferioritate ..

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura