La carnati inainte, flacaii mei|”Sfantul carnat ardelenesc”, editia 2016

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

10 Responses

 1. Prietenuldelabere says:

  Ii zece trecut si cu toate astea de as avea asa o farfurie in fata nu as zice nu.stiind de aia de anul trecut tare sunt curios cum ai reusit sa ii intreci.pp ca acum urmeaza un mic fum care sa ii faca mai dumnezeesti.pacat de ei ca nu apuca cateva luni pana sunt tari de poti sparge masa cu ei si pe urma fierti in zeama de varza, din aia din afumatoare ;-)

 2. ice4you® says:

  Dracul meu prietendelabere, cateva schimbari sunt atat in proportii, cat si in tehnica de preparare, cat si in calitatea carnii (4 feluri de carne din zone diferite ale porcului plus ca am folosit de porc tanar) si in textura carnii, si in condimente si in proportiile lor. Nu sunt uriase, dar micile subtilitati fac diferenta. Asta l’am preparat special pentru garnita si congelator ca sa ramana cat mai aproape de “fresh”, d’ala afumat ca lemnul de zici tu, mai am inca la garnita si pus la rece! ;)

 3. Vasile says:

  :shock: Nu stiu Dom’le photoshop curat, nu cred nimic!

 4. ice4you® says:

  :o Vasile, dar cum de te’ai prins??!??

 5. Vasile says:

  Am observat un pixel rumenit anormal ;)

 6. ice4you® says:

  Ai de pusca mea si cand m’am straduit sa iasa bine, o fi de la vreun pixel mort pe display, d’aia nu l’am observat pe ala de la rumeneala. laugh

 7. Vasile says:

  :roll: Eu sambata am facut deja o proba la ai mei, a fost ziua sotiei, am luat note bune, problema e ca lumea pe la mine nu prea mai duce, s-au invatat sa manance prostii si cand le dai de’stea traditionale, mancare zdravana, afumatura originala si ceva bauturi strategice i-ai omorat, ramai singur la masa :roll:

 8. ice4you® says:

  Ce sa iti fac eu mai Vasile ca stai in capatul alalatu de tara?! Pai sa vina nea la tine … ne punem la masa in ajun de Craciun si ne ridicam dupa Sfantul Vasile ca oamenii botezati. smile)))

 9. Vasile says:

  Sa te auda D-zeu, am cativa preteni de genu’ asta da s-au raspandit prin lumea larga, greu ne mai adunam sa facem de astea adevarate, eu asa mai incerc sa fac educatie la noua generatie, 30, 40 de ani…. e greu, subtire, camasile cabrate nu merg sa faci prietenii cu Ghita, de femei nu mai zic… vrabiute, cu o farfurie hranesti 10, apoi merg 10 zile la sala :roll: e bine tare, daca faci o masa in ziua de azi iesi ieftin tare, pe vremuri trebuia sa tai un porc, un vitel sa dai cep la un butoi de 200… si stateai si cu frica ca te faci de ras ca nu-ti ajunge mancarea si bautura :smile:

 10. ice4you® says:

  D’alea stiu si eu, o sa spun eu o poveste de iarna, ca tot am promis ca o sa fac asta in perioada asta, una d’aia cum numai in povestile noastre mai e. laugh

  Sa stii ca eu mai am oameni de astia de baza cu care atunci cand ne vedem se lasa cu chindii grele, da ca si in cazul tau s’au imprastiat in 1000 de zari. Of, of … mai, mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.