Meci cu Franta in deschiderea Campionatului European de Fotbal

Asadar, dupa ceva vreme in sfarsit Romania va debuta maine intr’o mare competitie de fotbal chiar in meciul de deschidere cu Franta, tara gazda. Evident ca nu imi fac mari iluzii cum cred ca nu isi face nimeni, echipa Frantei este una din favoritele la castigarea acestui campionat, dar nu ma pot abtine sa ma gandesc ca macar un scor alb am putea scoate daca Iordanescu va alege celebra strategie: toata lumea cu curul in poarta si poate o plesnim pe contraatac, la care se adauga si ajutorul de SUS venit in urma pupatului de icoane a lu’tata Puiu. laugh

Asadar, maine seara la 21.45 pe ProTV ca TVR nu a mai avut bani.

Pronosticuri ceva? Credeti ca trecem de grupe?

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

4 Responses

 1. cola says:

  cu un noroc cataclismic ii incurcam pe micutii aia bleu .. pe noroc neutru ne-o luam lejer .. cu vreo 10 minute ca alea din meciul cu ucraina, incasam vreo 5 si gata .. tot ce sper e sa nu iasa chiriches peste vreo 10 ani sa ne explice cum l-a traumatizat nea puiu cu o icoana peste oki in pauza la vestiar.. sa-l traumatizeze, da sa vedem si noi, sa avem macar o bucurie din meciul asta.

 2. Radu says:

  Fratili meu ICE si vere Cola, ne-o luam! Tragic, dar asta e viata! Si dup-aia avem bulan si ii radem pa svaiterii si pe fratii albaneji!!!
  Evident ca ne luam omorul, dar asta e! Am citit azi care a fost smenu cu Islanda. Simplu, cand aveau bnu gros – acum e penurie – au construit terenuri de fotbal si handbal, cu si fara acoperis, pana si la sat. Apoi au luat vreo 400 de fosti fotbalisti si I-au trimis pe banii UEFA la scoala!! Asa ca la ei de la orice nivel incepi ai antrenor licentiate, dotari tzapene samd Apoi au angajat om la nationala: Lars Lagerbeck. Apoi au exportat toti jucatorii mai rasariti si au importat la cluburi straini, nu prea multi. Nivelul fotbalului islandez a crescut exponential si au ratat de putin calificarea la Mondialul din 2014. Acum sunt la Euro si vor produce surprise. Pentru ca au marcat banu, au fost metodici si seriosi. Noii…am avut bulan cu carul!!!

 3. ice4you® says:

  Cola – mai teama imi e cand se va pune Mutu si Tamas pe povestit torturile prin care a trecut la nationala! laugh

  Radu – ete na … atata investitie, atata munca, atatia bani. Nu ai tu incredere in icoanele lui tata’Puiu?! laugh Pai nu cu ele am castigat noi de atatea ori? laugh

 4. radu says:

  Sper ca le-a luat p-alea sfintite la Ierusalim sau Sfantul munte Athos, ca alea de la noi, la cum se masluiesc toate, s-ar putea sa fie inutile laugh .
  HAI ROMANIAAAAAA!!!!!