Petarde de presa|Licuricii nu au somn

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

8 Responses

 1. Radu says:

  Taman le-o bagat Tari mortu’-n casa definitive, punand in vedere liberalilor ca daca il vor de sef sa vina la el, ca la tentative aia struto-camilata pnlpdlachei el nu are de gand sa se duca!
  Si uite asa Ioha nu se mai realege in 2019 ….tantanana!!

 2. ice4you® says:

  Nu sunt un fan al lui Tari si nici nu am fost, insa mi’a castigat respectul cand a tinut piept Basaului in fata carui toti se faceau pres. Cu toate metehnele lui, ramane unul din figurile marcante ale (noului) PNL de dupa ’89, pentru aia de au uitat, fiind unul din membrii fondatori. Odata cu fondarea ALDE si faptul ca incepe sa creasca incet si sigur un nou partid, mi’a dovedit ca este si un om politic care stie sa faca un partid politic ce a luat nu din voturile de blam ci din voturile dreptei. Nu este nici pe departe vreun sfant si nici vreun mesia, dar macar are c0@i3. In premiera o spun acum ca votul meu ar fi mers inspre ALDE daca nu mi’ar fi fost teama ca nu prind prag electoral si am tras un glont degeaba.

 3. Redoo says:

  Cred ca asta e momentul lui tariceanu…al doilea moment al lu tariceanu. Speram ca va fi mai bun decat primul…de-o fi…

 4. cola says:

  avem de-a face cu o hidra cu sute de capete .. un singur numitor comun – vanzarea in favoarea intereselor straine de tara asta .. grav este ca apare ca serviciile sunt active in astfel de operatiuni .. insusi basescu, ‘taticul’ lor, intr-un moment de nervi si mahmureala a spus-o explicit .. intr-o tara normala, unii erau demult dupa gratii .. la noi, nu se lasa dusi de la butoane decat daca iese lumea cu parul la drumul mare .. spre completare – alt articol interesant – http://www.cotidianul.ro/cine-este-presa-internationala-din-romania-292909/ … o sa vedem ce aduce viitorul, dar nu avem voie sa uitam absolut nimic – cine ce a facut, cand a facut, in favoarea cui a facut .. evreii i-au haituit pe nazisti cateva decenii dupa razboi, si bine au facut ..

 5. Redoo says:

  Da..a fost degeaba. Moliceanu tocmai a ales s-o continuie cu dragnea

 6. ice4you® says:

  Nu va raspund in seara asta ca sunt terminat de oboseala, doar va multumesc pentru raspunsuri! O sa incerc maine …. desi is full si maine … daca nu maine, atunci … poimaine, ca deh …. orice lucru bun are nevoie sa “coaca” prima oara … si e pacat la ce raspunsuri am primit aici sa fie doar unul in viteza din partea mea. smile

 7. Marius says:

  Păi de ce să fie momentul lui Tări? Cine să-l pună în frunte și să nu fie o marionetă? La ce procente a luat…

 8. ice4you® says:

  Corect ce zice Marius cumva, insa Tari e mai greu de pus in teapa decat pare. Momentul lui a fost si este acum, isi joaca foarte bine cartea politica, o tradare a PSD in momentul asta ar insemna o prostie pe care a ales sa nu o faca dovedind ca stie cu ce dracu se mananca politica, lucru confirmat si de prudenta in declaratii. Deci da, este momentul lui si pana acum s’a folosit bine de el.

  @Cola – excelent articol … si da, nu avem voie sa uitam, lupta continua, mai e mult pana departe, dar macar facem ceva pasi mici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.