La sueta cu prof. Univ. Dr. Valentin Stan despre lumea toata

Cum am spus’o si altadata si o repet si acum, reintalnirea virtuala cu prof. Univ. Dr. Valentin Stan, istoric si analist politic, pentru mine e de fiecare data ca gura de oxigen intelectual in peisajul mainstream media sulfuros al Romaniei in care propaganda acceptata e sponsorizata generos pentru a fi predicata 24/7 de toate televiziunile/radiourile si extensiile lor din social media pentru a spala creierele putin inspre deloc citite.

Asadar, lasati deoparte pierdutul timpului cu alte prostii ale propagandei de razboi si incercati sa va faceti timp pentru a urmari acest podcast care, ca de obicei, este la superlativ, n’Joy:

8 comentarii la „La sueta cu prof. Univ. Dr. Valentin Stan despre lumea toata”

 1. Valentin Stan nu era pe vremuri „omul cu laptopul”? Nu am mai auzit nimic de el de multa vreme, m-ai facut curioasa, imi fac diseara timp.

  Răspunde
 2. E bun profesorul Stan, mereu bine pregatit si cu argumente imbatabile, ma mir ca inca nu a fost interzis de peste tot, sper sa nu ajunga si el pe lista aia a asasinilor ucraineni!

  Răspunde
  • La editia trecuta a fost suspendat 48 de ore de pe YouTube pentru un motiv penibil, respectiv ca la un moment dat de pe laptopul lui s’a auzit o bucatica dintr’o piesa cu drepturi de autor, o aberatie mizerabila. Acum, deocamdata e online, desi in ritmul asta nu stiu cata vreme in ciuda faptului ca are acoperire la tot ce dezbate. Vom vedea.

   Răspunde
 3. Am vazut ca l-ai mai promovat pe aici dar nu am avut vreme sa ma uit. Zici ca merita? Ok, ca tot nu mai am nimic de vazut si la TV nu ma uit, diseara o sa sa vad ce zice omul.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura