La vremuri noi, Kovesi noi. Imaginea unei Romanii, devenita „pe fata”, colonie

Pentru aia care sunt in urma cu stirile pentru ca freaca netflixul sau orice altceva decat mizeriile politice de prin colonia Romania, in poza de mai jos ii aveti in #stanga imagini pe reprezentatii Departamentului de Justitie al SUA, Scott Kerin, reprezentant al Programului International dedicat Proprietatii Intelectuale si Criminalitatii Informatice (ICHIP), si noua Kovesi regionala, doamna Jessica H. Kim,consilierul juridic rezident al SUA pe probleme de corupție pentru România și Bulgaria, aka, consilier juridic regional pentru Europa de Est. In #dreapta imaginii, aia cuminti, cu pixul si caietelul de notite, sunt „expertii” romani trimisi de ministrul Justitiei, Catalin Predoiu,  veniti sa isi ia meditatii direct de la sursa, respectiv Ambasada Americii, intalnirile astea, la nivel de „experti” fiind agreate, la sfarsitul anului 2019, in cadrul intrevederii avute de Catalin Predoiu, si noul-mult asteptat, ambasador al Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Adrian Zuckerman, ala de era roman prin anii ’60.

sursa: mae.ro

Motivul teoretic al intalnirii, pare unul irelevant, dar totusi important daca stii sa citesti ATENT printre randuri, adica, asta:

„În cadrul întâlnirii au fost discutate aspecte privind cooperarea bilaterală în domeniul recuperării produselor infracţiunii. Menţionăm faptul că atât Statele Unite ale Americii, cât şi România fac parte din Grupul de coordonare al reţelei CARIN, ţara noastră deţinând Preşedinţia reţelei pe parcursul anului trecut. Totodată, au fost agreate acţiuni de cooperare comune, inclusiv prin transferul de expertiză şi bune practici în domeniu. Principalele teme ce urmează a fi aprofundate sunt cele privind eficienţa măsurilor asigurătorii cu accent pe pregătirea acestora (pre-seizure planning), evaluarea şi valorificarea bunurilor atipice (stocuri de marfă, acţiuni, titluri de valoare etc.), depistarea şi indisponibilizarea monedelor virtuale, precum şi mecanismele de cooperare internaţională, în special în cazul de transferuri de active aflate în jurisdicţii offshore”

se precizează în comunicat al MAE, ce este relevant, pe langa instaurarea securistanului, este imaginea si rog a se remarca atitudinea din poza oficiala, respectiv stapanii si sclavii coloniei, care sunt la ora de luat notite.

Ba macar acum stim cum stam si nu ne mai ascundem dupa spectacolul penibil al decorarii slugilor. hi Romania suverana? Hahahaaa …

Kovesi, hai fata inapoi, ca am glumit!

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura