Leacuri babesti sau vizita la medic?

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

8 Responses

 1. radu says:

  Otita medie acuta…daca nu ai fost cuminte si nu ai astupat toate gaurile…te-a palit corentu unknw

 2. radu says:

  Nu mai baga tigari in urechi, exista niste chestii la farmacii care pun in urechi si ard ca un betisor parfumat. Mai ramane pe fund sa iti bagi tutun…ia zi, in 14 octombrie esti bucurestean?

 3. ice4you® says:

  Nu am otita maestre, doar sinuzuta. Betele alea de zici tu de ele sunt rahat cu apa rece, mult mai eficienta e o tigara, crede’ma pe cuvant. In fine, la mine tine.

  Nu stiu inca daca ajung in octombrie. Slabe sanse, dar te anunt daca se schimba ceva!

 4. Ambele, dar in niciun caz complementara medicina, mai degraba leacurile babesti. smile

 5. Liviu Ursulescu says:

  Din fericire, am avut (si inca mai am) un organism care a stat foarte bine la capitolul sanatate, imunitate, alergii samd. Mai ales ca de mic am fost genul de copil pe care nu-l speriau prea tare bolile (in afara de cele clasice: varicela, oreon samd), eram doar suparat ca bunicii mei ma tineau in casa cand eram bolnav (aveam impresia ca e vreo pedeapsa laugh ) iar eu nu puteam ajunge la joaca. Plus ca am fost si genul care atunci cand era usor racit, nu statea locului si era mereu activ
  Peste ani, chestia asta s-a intors cumva impotriva mea, pentru ca aveam impreisa ca asa e toata lumea, si ca cei care se vaita ca-i doare ceva de fapt “se dau raniti” samd.
  Acum, dupa ce am mai inteles unele sau altele, pot sa zic ca nu este de ignorat nici un semnal pe care corpul tau ti-l da, sub orice forma… Daca tu stii ca poti duce o raceala, o viroza, samd doar cu ceai de sunatoare si o alimentatie corespunzatoare, fa-o. Poate pentru altcineva este nevoie de mai mult. Ce cred ca e important este sa nu intri in panica la fiecare simptom. Eu personal am tinut o febra pana la 40 de grade, dupa care am chemat salvarea sa-mi faca un algocalmin sa-mi scada febra (mai mult nu stiu ce-mi puteau face, si au recunoscut si ei atunci). Iarasi, pentru alticineva putea sa fie un motiv de panica, poate ar fi luat masuri alte masuri sau cine stie ce alte grozavii.
  De entorse/lovituri/accidentari, nu mai vorbesc, pentru ca sigur sunt in extrema in care “ma pot misca => nu am nimic” smile
  Pe scurt, tine cont de fiecare simptom si pastreaza un echilibru. Iar daca ai increde in corpul tau, atunci tot ce trebuie sa-i oferi este contextul potrivit sa se repare atunci cand este “suprasolicitat”. Aici vorbesc de alimentatie, odihna si cat mai putin stres psihic.

 6. ice4you® says:

  Nu stiu cati ani ai, dar banuiesc ca nu esti trecut de 30 sau pe acolo. Eh, sa vezi tu cum se schimba treaba dupa 35 de ani incolo, de nu o sa iti vina sa crezi! laugh Ce stiai ieri, trebuie sa uiti si sa reiei studiul, ca deh … apare uzura. laugh

 7. Liviu Ursulescu says:

  Sunt la limita impusa de tine, am 34 laugh Siii… musca-ti limba :P Eu am facut un pact cu corpul meu, si anume: ii ofer ce are nevoie sa se refaca, il protejez de “intemperii”, iar el ma tine in forma sa pot sa fac cat mai multe activitati ;)

 8. ice4you® says:

  Multi ani si Doamne ajuta! Da, na … ce sa’i faci … o mai scartaii pe ici, pe colo … coabitati voi cumva cand o veni vorba de noi rezolutii! laugh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.