Linistea unui gand …

Stiu ca posturile mele vin de’a valma … la fel cum stiu ca nici o legatura intre ele nu exista … la fel cum stiu ca azi a mai trecut o zi … fara a ma intreba daca maine o sa mai treaca una … pentru ca sigur va trece … cu sau … fara mine! 😉

Suntem in Saptamana Mare … pentru multi … sunt doar zile insiruite pana cand vin Pastile. Pentru multi … ragaz sa mai alerge dupa cele mai bune oferte, desi pentru cei mai multi, poate ca este unul dintre cele mai amare si frustrante zile din ultimi anii, pentru ca (probabil) au renuntat la a se mai gandi sa ia un miel intreg, multumindu’se cu cele cateva pulpe de pui la promotie pe care sa le prajeasca in uleiul ce l’au primit „gratis” la o alta promotie!

Nu isi mai iau romanii plajmi , nu mai fac cozi interminabile la orice … doar sufera in tacere … si nu ca este saptamana patimilor … ci fie bancile nu le’au mai dat banii cu buletinul … fie ca ei nu au mai prins nimic la promotii … fie ca nu mai vopesesc 100+ de oua sa se mandreasca ca mielul lor este mai mare, cand in ziua de pastii isi aduna intreg tribul sa le arate ce triluri au mai tras la flex, in perioda ce a trecut de la Craciun pana de Pasti.

Eu nu sunt trist ca nu am banii desi m’ar bate Dumnezeu daca zic ca nu au fost, sunt si vor fi, pentru ca oricum … voia LUI se face si Dumnezeu da dupa merit. Eu nu sunt trist ca nu am ce arata la neamuri, ca oricum nu voi fi acasa, daca li’se face dor subit! Eu nu sunt trist ca sunt SINGUR, pentru ca in primul rand sunt  cu mine, iar mine nu sunt EU! Eu nu sunt trist ca banca nu imi da credite sa ma mandresc cu ce nu am, pentru ca nu am luat niciodata vreunul. Eu nu ma plang ca anul asta sunt mai sarac, pentru ca nu am avut niciodata un ban in buzunar si nici nu am mirosit a prost. Eu nu sunt strain de Dumnezeu, pentru ca nu il caut in biserici doar de Pasti cum rar o fac in rest. Eu nu am sa tai un miel gras, pentru ca imi este oferit. Eu nu am sa ma uit la filme religioase de pasti, cu regretul ca banca nu mi’a dat bani sa imi iau un TV LED de ultima generatie. Eu nu am sa conduc masini ce nu am numele meu pe acte. Eu nu am sa stau intr’o casa ce nu este a mea si nici ce nu este amenajata cu banii ce nu ii am si m’am strans de cur sa platesc rate, renuntand la miel.

Eu am sa fiu eu. Dumnezeu va fi EL. Iar eu am sa ii multumesc LUI … nu ca nu mi’a dat … ci ca am primit!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura