Vreme buna …


Nimic nu poate sa ma bucure mai mult … pentru ca dupa ce zile la rand planurile mele au stat in loc, deoarece depindeau de asta, in sfarsit le’am putut demara din plin si inainte sa intru in vacanta de pasti, ce anul asta va fi mult mai prelungita decat in altii ani, reusesc sa imi pun in ordine si ceia ce am de facut pana atunci. Nu cred ca voi reusi sa termin totul asa cum mi’as fi dorit, insa in mare parte si ce va fi mai greu de facut cu siguranta ca voi reusi sa fac … si iaca asa ma voi putea bucura cu inima impacata, de multii kilometrii de asfalt ce ma asteapta inspre destinatii ce inca nu le’am vizitat … si de asemenea ma voi putea bucura de liniste dupa toata munca depusa, cateva zile la rand fara a ma mai gandi la absolut nimic. A fost o perioada grea, cu multe realizari si alergatura multa … vacanta asta o sa ma repuna pe picioare si imi va da din nou puterea de a merge mai departe pentru a atinge fiecare obiectiv ce il am pus pe ordinea de zi a acestui an.

Pentru toate astea nu pot decat sa ii multumesc lui Dumnezeu … pentru ca nu i’am cerut nimic … dar mi’a dat si imi da tot. 😉

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

3 Responses

  1. prietenul de la bere says:

    Drag(c)ule,iti jur ca nu ti-am citit posturile ca imi fug literele,la fel ca si tastele dar am vazut foto…si mi-am adus aminte,nu ca as fi uitat vreodata de ierni frumos implinite alaturi de oameni!!!oameni care cand sufeream ca un caine au fost acolo,sarut mana dracule si numai atat.sa pasti fericit.

  2. ice4you says:

    Dracul meu drac … nu te ingrijora … inteleg destul de bine pinguineza (aka limba pinguinilor) … o limba bazata mai degraba pe deductie logica decat pe sunetele guturale. Iti doresc sa pasti si tu in liniste .. pe un varf de plai o gura de rai … vorba aia … gatul palnie de argint sa iti fie! Un sincer: du’te dracu! si tie!

  3. Angel of soul says:

    Dar unde este totusi primavara? sad