Loc de dat cu capul: puteti sa il injurati cat vreti pe Ponta, dar de data asta are dreptate!

Nu am crezut ca alegerile astea vor fi atat de spumoase din punctul de vedere al mizeriei din care toti incearca sa iasa curati dar din pacate, cacatul are o mare calitate pe langa culoarea caracteristica: PUTE! si pute asa rau, ca oricat te’ai spala si cu oricat Channel te’ai da, tot a canal o sa mirosi.

Ei bine dragi mei, odata cu lansarea lui Marean Munteanu ca candidat la primaria capitalei din partea unui partid plin de cacat resurse umane, ironia sortii face ca cei mai puternici adversari pe care ii are sa nu fie din partea PSD sau vreo alta stanga cum te’ai astepta, ci chiar din partea eroicei societatii civile in frunte cu Pipiridiiiii femeia fara gat, sluga si pupincurista basista, care a tras apa dupa pisorcosul de la arhitectura. Bineinteles ca emblema societatii civile de altadata, nu s’a lasat mai prejos si dupa ce a iesit din canalizarea democratiei romanesti, unde ajunsese dupa ce doamna Pipiridiii trasese apa dupa el, s’a apucat de improscat cu rahat in toate sugacele ONG’uri ce se zice ca ar forma societatea civila romana … un soi de haznale care au actionat si vor actiona oricand dreapta onanista are nevoie mai ales pe internetul de unde isi recruteaza armatele de spalati pe creier.

Incurcai drace!

In vremea asta Ponta scrie pe facebook’ul personal:

Opinia dlui Marian Munteanu – candidatul PNL la Primaria Generala – despre cei de la GDS, IPP, SAR , ROMANI CRISS ( care si-au permis sa il critice putin dupa ce de peste 10 ani au criticat zi de zi orice initiativa, candidat, primar, parlamentar sau guvern al PSD doar pentru ca era vorba de PSD!!!)

Viata ne aduce situatii chiar mai amuzante decat ne puteam noi inchipui vreodata! 😀😀😀

Update – ca sa fiu foarte clar inteles / NU sunt de acord cu cele exprimate de Dl MM / consider doar ca aceasta situatie este o lectie pt reprezentantii acestor ONG uri care, ducand o lupta partizana si obsesiva doar impotriva PSD , au ignorat faptul ca intoleranta, extremismul si radicalismul se dezvolta tocmai in zona politica de dreapta pe care au sustinut-o neconditionat!

Pai sa nu te bufneasca rasul/plansul cand ii vezi ca au ajuns sa se manance intre ei in vremea in care noi/voi/ei/ele le tot dam/dati/dau tara inapoi din 4 in 4 ani? Voi nu vedeti cum isi baga toti p0|@ in ea si dupa aia v’o fac cadou?! Cand pana mea o sa va treziti?!

Minunat fratilor! Recunosc ca nu am crezut ca o sa mai apuc sa traiesc vremuri de astea in care in sfarsit vor ajunge la capatul osului si de acolo vor incepe sa se manance intre ei ca niste hinene oarbe de foamea puterii!

Nu ma bucura … dar nici supara …. daca e bal, macar bal sa fie! Mai participa careva din voi ca spectator?!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

  1. radu says:

    EU! Dupa 1 an de cautari am ajuns la demna concluzie ca e mai bine sa imi vad de viata! M-am retras din tot si toate, am o sotie minunata, un copil si mai minunat, trag tare sa imi recapat sanatatea( adica vreau sa slabesc minim 15 kile!!), vreau sa ma apuc iar de urcat pe munti, prieteni ok, cel mai tare – ICE! – sa traiasca o mie de ani, lucrurile cat de cat ok, ce pana mea sa ma mai agit cu politica?
    Cat despre dreapta – pai in perioada interbelica nu s-au mancat liberalii cu taranistii si cu tot felul de partidulete pana au venit legionarii la putere? Singura diferenta este ca in loc de PNT avem PSD, in rest pnl avem, extremist avem, Rusia tot mai amenintatoare…
    ptiu, drace, zici ca vine 1940!

  2. Sorin says:

    Politica o ajuns un mare weceu din care incepe sa curga ce in mod normal trebuie sa curga. Adica incepe sa iasa rahatul la suprafata. Este asa o porcarie de mare ca pur si simplu mai bine ma duc sa ma cac in padure, la aer liber, in liniste. Pur si simplu mi-e scirba si mi se intorc matele de la politica asta ce este acuma in tara asta. Pur si simplu am renuntat sa mai cred ca romania va fi condusa de oameni capabili, pentru ca toti refulatii s-au angajat acuma cu multe trageri de apa or promis ca o sa faca si o sa dreaga, si de fapt ne-am afundat si mai tare in rahat. Viata este cu mult mai frumoasa decit sa stau sa ma gindesc ce ar trebui sa faca pulitichienii, cel mai bine e sa-mi bag picioarele si sa-mi vad de treburile mele. Pulitica e prea de rahat pentru gusturile mele. Sa o serveasca cei carora le place sa linga rahatii. Le doresc pohta buna !