Fructele (otravite) ale “intelectualitatii” ultimilor 20 de ani

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

7 Responses

 1. erg says:

  “unde ii carte multa, ii si prostie multa!” este f adevarat!
  sa intru un pic in detaliu: intelectualii au o mindrie care a iesit din sfera unitatilor de masura cunoscute si care atrage dupa sine avaritia. cei deveniti avari isi pierd repede constiinta devenind corupti. pt bani vor face orice! nu este specific romanesc dar preluind sistemul vestic normal c-am primit si acest cadou. acum prin lumea asta se intimpla sa dau de un argentinian care a asistat ca om de afaceri la vizita unui grup de romani condus de plesu care era ministru de externe. la petrecerea respectiva romanii s-au facut de ris comportindu-se ca la gratarele din fata blocului iar adresele firmelor pe care le aveau le-au scris pe servetelele de la masa. mi-a spus ca multi erau imbracati cu costume care pareau un numar mai mic. smile in anii 90 cind am inteles c-a avut loc aceasta serbare smile computerele si internetul nu erau asa de raspindite ca astazi iar ziarele din ro nu erau usor de gasit. pina sa-mi spuna acest argentinian n-am stiut ca plesu a fost ministru de externe.

 2. ice4you® says:

  In afara de tine nimeni nu mi’a raportat acest bug pana acum. Folosesc Firefox, l’am testat acum din nou cu IE 11/Opera/Chrome … totul este in buna regula atat pe desktop cat si in varianta mobil.

  Deci … din pacate nu te pot ajuta cu nimic atata vreme cat nu exista probleme din punct de vedere tehnic al site’ului, tu fiind singurul care din pacate raporteaza aceste probleme. Verifica setarile tale de securitate a browserului, plugin’uri, firewall … sau Incearca un alt browser.

  A venit email’ul … atentie de pe ce il trimiti pentru ca risca sa ramana agatat in spam. Vad ca te joci cu proxy-urile si de aia multe comentarii intra in moderare. Norocul tau este ca temporar am dezactivat optiunea de sterge automata a IP’urile “dubioase”. smile Deci … posteaza normal … fara proxy, fara tot soiul de ghizmouri si va fi ok.

  Toate cele bune.

 3. erg says:

  nu renunt la d-astea! smile
  vezi c-am gresit varianta postat! smile te rog serge tot ce-am postat la articolul precedent pt ca totul este confuz. te pun la munca insa nu se va mai intimpla alta data pt ca acum m-am lamurit ce merge. deci acum ultima postare o sa fie ceea ce trebuie. din pacate din graba am prins varinta bruta cu bucatele culese si nesortate din care n-am scos dublurile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.