M’au convins intelectualii si prostii …

Sunt satul de intelectuali, actualii barzi de curte veche, lepre in traducerea libera … care daca au scris cateva carti cred ca pot hotara destinele unei tari de prosti in viziunea lor, doar pentru ca ei in rest au fost niste pupincuristi pe la curtea cui le’a aruncat un os de ros! Normal ca le’ar place sa stam toti acasa … osul e os … daca nu le mai arunca nimeni unul mor de foame.

Sunt satul de prostii care avand sansa sa linga in cur unde a trebuit au ocupat 10 ani de zile posturi bine platite, iar acum constienti fiind de adevarata lor (non)valoare le tremura curul prin birouri gandindu’se cati dusmani si’au facut in tot timpul asta si ca o sa le fie tare greu sa se mai angajeze pe undeva fie si cu minimul pe economie, desi or sa vada mai degraba in streang o alternativa.

Vreau altii intelectuali pupincuristi la fel de mult ca de prosti lingincuristi. Ii vreau pe altii … ca de scapat nu sunt naiv sa cred ca vom scapa … dar macar sa fie altii.

Deci … daca ai un sef cretin care ti’a facut zile grele si iti e clar ca ocupa postul ala de’an p0lea … pardon de’an politicu… du’te maine la vot! Daca ai un vecin care iti face zile negre si nopti alte nonstop doar ca linge ceva pe undeva si se crede invincibil … du’te maine la vot!

Pe mine m’au convins … eu ma duc pentru ei toti! 😉

P.S. De ce p0la mea nu apeleaza astia la mine sa le fac campanii electorale?! laugh

6 comentarii la „M’au convins intelectualii si prostii …”

 1. Ca cica bine zici. Eu, intamplator, chiar acum ma imbrac/incalt si ma duc. Sper sa nu fie ditamai coada… de fapt, stai: sper ca o sa fie o coada uriasa !!

  Răspunde
 2. Eu abia ce m’am intors si m’am bucurat sa vad lume iesita la vot, in mare parte chiar imbracati ca de sarbatoare. Am stat doar putin la coada pentru ca existau vreo 6 cabine de vot iar treaba mergea destul de repede.

  Ma bucur sa vad ca mergi la vot! 😉

  Răspunde
 3. Yep, just got back. Destul de semnificativa prezenta, am fost placut surprins. Nu a fost coada, dar totusi oamenii intrau si ieseau „ca pe banda rulanta” smile .

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura