Lucruri bune din Bucuresti – Metroul

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

2 Responses

  1. Mircea C. says:

    Ca tot veni vorba de mijloace de transport. Eu cred ca si aici la noi in Vale, avem cu ce ne mandri. Fara sa dau nume, sunt foarte multumit de firma care asigura transportul pe raza Vaii, fie ca este local Petrosani, fie ca e Uricani, Cimpa sau Jiet. Cele locale trec odata la 5 minute sau mai des, dupa microbuzul de Uricani nu astepti mai mult de 10 minute la ore de varf, si chiar pentru destinatiile mai exotice ca Buta sau Jiet ai microbuze din ora in ora.

    S-ar putea comenta ca firma are monopol, nu stiu daca is ceva dedesubturi, dar stiu ca isi fac treaba si fara concurenta aia pe care unii o preaslavesc ca pe Sfantul Duh vazand in ea rezolvarea tuturor problemelor.

  2. ice4you® says:

    Este adevarat ce spui tu si sunt de acord cu ideea ca decat multi si prosti mai bine putini da buni. O concurenta viabila mereu va aduce un progres, dar cand e una doar de dragul artei mai bine lipsa. Daca tot vorbeam de Vale, unde s’a facut curatenie in acest sector sunt si firmele de taxi. Imi aduc aminte de vremurile cand oricine avea o coaja de masina si i’se scula sa fie taximetrist … era. Nu aveau acte, nu aveau contoare, tarifele le faceau dupa ureche si fata aluia de se urca in coajile alea de iti era frica sa nu cazi din ele. A urmat apoi epoca marilor “firme” gen Comsion … pe care erau angajati soferi de la teribilisti in sus (copii la care nu li’se uscase cerneala pe carnet) ce au primit masini noi pe mana … astfel inca numarul accidentelor in oras facute de taxiuri devenise unul care depasea orice bun simt, imi aduc aminte si acum cum m’a plesnit si pe mine o “ciuma galbena” in intersectia de la Barock pentru ca omul habar nu avea ce e aia prioritate nici cand l’a intrebat militianul ce a venit la fata locului. Nu mai vorbim de tarife dupa ureche, aparate care erau masluite si alte alea. Acum parca e alta treaba. Au pus ordine in cele cateva firme care merg pe raza orasului, piratii au cam disparut iar soferi care au prins vechime in meseria asta iti dau incredere sa te urci in masinile alea care nu mai arata ca niste cazane pe roti.

    Da … si in Vale s’a facut treaba buna in ce priveste transportul in comun … inca un motiv pentru care eu bag mana in foc ca Ritzi o sa prinda pensie la primarie laugh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: