Nu doar barbatii “este niste porci!”

Vara dupa o petrecere zdravana, daca uiti paharele din care s’a baut alcool pe afara a doua zi o sa le gasesti pline de muste. Se poate intampla asta si daca iti lasi paharul nesupravegheat pentru cateva minute … imi aduc aminte ca spume faceam cand ma trezeam in bere cu cateva muste. Banuiam eu ceva, dar ca isi ineaca amarul si dezamagirile din dragoste in alcool chiar nu! laugh In urma unor cercetari facute in ultima vreme, se pare ca orice muscoi care nu gaseste o partenera la care sa ii traga la poarta sau este dezamagit de vreo musca ce se dovedeste curva aleg sa se betiveasca! laugh

Cred ca de aici si expresia rea de musca ce le este atribuita unor muieri!

No ca inca un mister a fost dezlegat. De acum nu o sa mai fiu suparat pe muscoii din pahar ci am sa ii privesc cu mai multa intelegere!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...