M’am hotarat ce arma de airsoft sa imi cumpar

Va scriam eu acum ceva vreme ca imi doream un pistol cu bile de cauciuc pentru tir sportiv, dar ca mi’a trecut cand am vazut ce dureri de cap implica asta. De atunci am tot citit despre airsoft online, si am tot cautat informatii despre ce arma de airsoft ar fi mai portivita sa imi cumpar. Oferta e mare, branduri sunt multe, am citit pareri si pareri, problema era ca imi doream ca totusi sa discut cu cineva avizat care sa imi recomande ceva ce s’ar potrivi cu dorintele mele care in principiu ar fi mers inspre o replica a unei arme airsoft de asalt actionata electric, suficient de puternica si cat mai aproape de o arma reala.

Partea faina a fost sa intalnesc intr’un final niste oameni extraordinari care au adus pentru prima oara in Romania genul asta de replici acumuland deja mai bine de 12 ani de experienta in domeniu. Este vorba de baietii de la airsoft.ro un magazin airsoft de la care am aflat cu incantare ca au inclusiv un departament tehnic care permite customizarea armelor dupa dorintele tale, iar o arma a viselor mele, customizata de ei ar arata cam asa …

Este vorba despre o replica Tokyo Marui, unul dintre cele mai bune branduri in domeniu care pe langa faptul ca respecta cu destula fidelitate caracteristicile unei arme reale, beneficiaza si de cele mai inalte standarde de calitate atat a materialelor folosite cat si din punct de vedere constructiv. Un video review puteti vedea mai jos …

In atentia lui Mos Craciun: poti sa consideri postul asta ca fiind o scrisoare! laugh

 

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

4 Responses

 1. Sorin says:

  Posibil si de Black Friday ?!
  (de data asta am scris corect numele “sarbatorii” pentru ca de obicei eu o consider cu o forma foarte apropiata sonor, nu spui care !… )

 2. ice4you® says:

  Nu stiu daca firma participa la “sarbatoarea” asta, dar oricum ar fi, l’as prefera totusi pe Mos Craciun. E mai moka.

 3. Radu says:

  Cand vin pe la tine musai sa incerc!

 4. ice4you® says:

  Neaparat … numai sa vina si Mos Craciun! laugh