Mareata capcana a guvernului tehnocrat

In timp ce bilantul de la Colectiv a ajuns la 55, si in contextul atentatelor teroriste din Europa, tara isi tine respiratia!!

Ce ministri vom avea? Vaaaii! Cavaleri in armura stralucitoare si domnite neprihanite?!

Hai…sictir!!

Nu vreau sa ma afund in zicerile analistilor, care se bat cap in cap. Herr president l-a pus pe Ciolos pentru ca partidele sunt in campanie si nu vor sa isi in cap electoratul, mai ales ca economic va fi greu de navigat un buget cu deficit 1%. Si pentru a stavili pe pedelaci care iar se vedeau stapani si imparteau functii. Nu-i exclus sa apara un nou partid, care va fi preluat de asa zisul govern technocrat. Ioha va avea astfel si guvern si un partid in lesa. Sa il vedem oare ca base la perdeluta: Adio pnl!? Nimic nu e imposibil, mai ales ca o gramada de partidulete vor in parlament.

Romanii sunt in extaz: un govern fara politicieni!!Yees! Am invins!

Ba, da’ prosti suntem!!Trezirea!!!

Tot POLITICIENII CONDUC! Guvernul asta va fi prizonierul Parlamentului mai abitir ca oricand. Oricand poate cadea prin motiune de cenzura. Orice bucata de legislatie va fi crancen de negociat. In plus, fiind pe 1 an, nu are cum sa depolitizeze aparatul de stat si partea de economie din proprietatea statului, adica exact ce schioapata, lipsind si timpul si oamenii necesari. Romanul vrea minuni de la un guvern cu rol limitat: administrator pana la momentul investirii noului Parlament in 2016.

Cine a castigat din degringolada asta? O sa ma injurati, dar asta e: BASE! Daca va scapa de problemele penale si daca pedelacii se rup din pnl si vin la el avem toate sansele ca la toamna el sa traga sforile la formarea Guvernului. Miscarea lui ioha este, pe termen lung, o prostie monumentala.

Personal, prefer un guvern politic, care isi poate trece legislatia prin Parlament si care isi asuma erorile guvernarii. Tehnocratii se reprezinta doar pe ei. Iar unii sunt de o reputatie cam dubioasa, basista de-a dreptul. Nu cred ca acest guvern va avea viata lunga….

Se va pierde un an, crucial zic eu. Noul guvern politic din 2016 va avea viata grea.De-aia zic eu ca in 2019 vom schimba locatarul cotrocenius.

Un comentariu la „Mareata capcana a guvernului tehnocrat”

  1. Ma tem ca sunteti optimist in legatura cu schimbarea locatarului de la Cotroceni ! Daca totusi va fi schimbat, nu-l vom alege noi pe noul locatar…

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura