Mesajul lui Donald Trump dupa perchezitia FBI: „Suntem o națiune în declin. Suntem o națiune care eșuează!”

După uriașul sacandal al precheziției efectuată de FBI la Mar-a-Lago, reședința fostului președinte american, Donald Trump a lansat pe platforma sa de socializare, Truth Social, un videoclip cu o durata de 3 minute și 47 de secunde, în care transmite o serie de mesaje țintite atât către electoratul sau conservator cât și către cei nehotărâți,  în care descrie destul de apăsat uriașele probleme sociale si economice cu care se confruntă USA sub dezastruoasă administrație democrată a lui Biden.

Donald Trump: „Suntem o națiune în declin. Suntem o națiune care eșuează!”

„Suntem o națiune care are cea mai mare inflație din ultimii 40 de ani, unde bursa tocmai a încheiat cea mai proastă jumătate a anului din mai bine de cinci decenii. Suntem o națiune care are cele mai mari costuri ale energiei din istoria sa și nu mai suntem independenți din punct de vedere energetic sau dominant energetic, ceea ce eram cu doar doi ani în urmă.

Suntem o națiune care imploră Venezuela și Arabia Saudită pentru petrol. Suntem o națiune care s-a predat în Afganistan, lăsând în urmă soldați morți, cetățeni americani și 85 de miliarde de dolari în cele mai bune echipamente militare din lume. Suntem o țară care a permis Rusiei să devasteze Ucraina, ucigând sute de mii de oameni.

Suntem o națiune care a armat forțele de ordine împotriva partidului politic oponent ca niciodată, nu am mai văzut așa ceva până acum.

Suntem o națiune care nu mai are o presă liberă și corectă, știrile false sunt tot ce primești. Suntem o națiune în care libertatea de exprimare nu mai este permisă.

Criminalitatea este răspândită ca niciodată, economia s-a prăbușit și mai mulți oameni au murit de Covid în 2021 decât în ​​2020.

Suntem o națiune care permite Iranului să construiască o armă nucleară masivă, iar Chinei să folosească trilioane și trilioane de dolari. a fost nevoie de la SUA să construiască o armată care să rivalizeze cu a noastră.

Suntem o națiune care în ultimii doi ani nu mai este respectată sau ascultată în întreaga lume. și suntem o națiune care este ostilă libertății, libertății și credinței.

Suntem o națiune a cărei economie se frământă și ale cărei rafturi nu sunt aprovizionate, ale cărei livrări nu vin și al cărei sistem de educație este clasat la capătul fiecărei liste.

Suntem o națiune care în multe privințe a devenit o glumă.

Dar în curând vom avea din nou măreția. Patrioții harnici ca tine au fost cei care au construit această țară și patrioții harnici ca tine sunt cei care ne vor salva țara.

(…)

Nu ne vom apleca, nu ne vom rupe, nu ne vom ceda, niciodată, vreodată.

(…)

Nu ne vom da înapoi niciodată, niciodată nu te vom dezamăgi. Atâta timp cât suntem încrezători și uniți, tiranii cu care ne luptăm nu au nici măcar o mică șansă. Pentru că suntem americani și americanii îngenunchează înaintea lui Dumnezeu și numai lui Dumnezeu, este timpul să începem să vorbim din nou despre măreția pentru țara noastră.”

Trump avertizează asupra tensiunilor sociale în creștere din USA

În contextul apropiatelor alegeri mid-term care vor avea loc în luna noiembrie 2022, Donald Trump avertizează administrația democraților cu privire la tensiunile în creștere din USA, apelând la măsuri și acţiuni de reducere a tensiunilor, în contextul ameninţărilor la adresa autorităţilor federale după percheziţia efectuată în reşedinţa sa:

„Naţiunea este într-o situaţie foarte periculoasă. Există o furie enormă, cum nu am mai văzut până acum, referitoare la toate înşelătoriile, ani de înşelătorii şi vănători de vrăjitoare, iar acum aceasta nouă. Oamenii sunt foarte furioşi din cauza a ceea ce se întâmplă. Dacă putem face noi ceva să ajutăm, eu şi oamenii mei, noi suntem dispuşi să facem orice pentru a ajuta…, pentru că temperatura trebuie redusă în ţară. În caz contrar, se vor întâmpla lucruri teribile. Oamenii nu vor suporta o nouă înşelătorie!”

a declarat Donald Trump într-un interviu acordat postului Fox News Digital, informează Mediafax.

Opinie personala

La cum se arată situația în acest moment în USA, până în noiembrie orice scenariu este posibil, inclusiv unul în care Donald Trump va ieși foarte bine electoral din tot rahatul asta, pentru că cel puțîn până acum, nu este foarte clar pentru nimeni despre ce documente secrete ar fi extras Donald Trump de la Casa Albă, acesta declarând că acele documnete găsite au fost desecretizate de el înainte să i’se termine mandatul, în vremea în care Procurorul General al USA, nu a reușit încă să convingă că acea percheziție a fost una justificată și nici conformă procedural, Donald Trump și avocați săi rostogolind în spațiul public ipoteza plantării de catre FBI a unor probe incriminatorii, aceștia acuzând FBI și de faptul că le’ar fi restricționat supravegherea operațiunii de percheziție.

Ce va fi, vom vedea, dar ce este clar e că până în noiembrie ne putem aștepta la alte nenumărate surprize, lupta pentru putere în USA find la apogeu, pierderea alegerilor de către democrați reprezentând un dezastru pe termen lung și foarte lung, rezultatul alegerilor din 2024 hotărându’se acum, în 2022.

UPDATE:

Laptopul lui Hunter Biden si afacerile cu putoare de trafic de influenta in Ucraina vs. pechezitia lui Trump. Asta avem in programul de toamna de peste ocean, fireste, nu si la News Hour With CNN din sopronul autohton. victory

Hunter Biden laptop

9 comentarii la „Mesajul lui Donald Trump dupa perchezitia FBI: „Suntem o națiune în declin. Suntem o națiune care eșuează!””

 1. Problema nu este doar politică – leftisti vs conservatori, ci antagonismul major în societate – cu identitatea de gen, cu minoritățile, cu emigrația, cu armele de foc, etc .. peste toate astea, criza economică, infracționalitatea crescută, controlul corporatist al media .. nu văd cum se așează astea indiferent ce alegeri vor fi, cine le va câștiga, samd .. de îndată ce apare și un argument economic solid în favoarea unei mișcări secesioniste, e cam gata ..

  Răspunde
  • La ce semnale vad si eu si cate probleme ideologice ai enumerat si tu, tind sa iti dau dreptate. S’a ajuns la momentul ala crucial in care cred ca nici cele mai iluminate minti nu vad vreo iesire, alea putine care au mai ramas, semnalul de alarma tras de Kissinger ramanand doar ca un ecou surd, pentru ca de atunci si pana azi, USA a perseverat in actiuni stupide, plimbarea senilei Pelosi prin Taiwan inca find subiect de dezbatere, pentru ca in USA ca inca nimeni nu s’a prins care a fost scopul in afara de ala de a arunca Rusia in bratele Chinei. Ramane de urmarit evolutia lucrurilor, orice scenariu find posibil in acest moment.
   P.S. Si ca sa intareasca ce scriem noi pe aici, una calda …

   Răspunde
 2. Istoria, draga de ea, se repeta mereu. Statele Unite au intrat in zodia comunismului, republicanii nu vor mai pupa never ever alegeri libere, vor intra in puscarie pe capete, ceva gen RO in 46. Pariu? rtfm

  Răspunde
  • Cum ziceam, orice scenariu este posibil, la noi au experimentat toate astea, amu probabil ca doar le aplica si la ei.

   P.S. Am facut un update la articol! A inceput deja show’ul prin presa republicana din USA! victory

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura