Microsoft anunta Windows 11

Desi Windows 10 a fost anuntat ca ultimul sistem de operare produs de Microsoft si care urma sa primeasca in viitor doar imbunatatiri prin lansarea de noi versiuni fara a mai avea o continuitate numerotata ca pana la acel moment, se pare ca Microsoft s’a razgandit urmand sa lanseze pe 24 iunie Window 11, potrivit reprezentantilor companiei, citati de CNBC.

Acest anunt vine la cateva zile dupa ce Satya Nadella, CEO-ul Microsoft, a declarat ca Windows 10 va primi una dintre cele mai semnificative actualizari de la lansarea lui, acest nou sistem de operare fiind intial conceput pentru dispozitivele cu ecran dublu.

Ce noutati aduce Windows 11

Din informatiile aparute pana acum, numele de cod al noului Windows este Sun Valley si ar aduce trei mari schimbari: un aspect modern, noi functionalitati si un nou magazin de aplicatii care treptat ar urma sa il inlocuiasca pe cel existent.

3 comentarii la „Microsoft anunta Windows 11”

  1. Ha, ha, un W10 cu Ui de KDE Linux. A inventat MS apa calda. Daca Linux ar fi ceva mai user friendly si mai ales pe jocuri, MS ar face foamea. Din pacate lumea Linux e cam imprastiata si se autocaroteaza pe ici-colo. Mac-ul e bun, var cu Linux, da’ scump nenica, neamuri proaste. W11cu pretentiile cu TPM 2.0 si alte balarii nu stiu unde ii va duce pe aia de la MS. Al dreaq monopol, nu-l vede nimeni, da’ nimeni, nimenea! drinks

    Răspunde
    • Monopulul asta e unul pe care s’a construit lumea asta, partea leului intr’o varianta de Linux light a fost luata de Andorid si uite asa, toata lumea pana la urma a fost impacata dupa ce s’au asezat toti la valau, evolutia reala fiind uitata, desi produsele au fost din ce in ce mai proaste si s’au bazat nu pe optimizare si evolutie ci tot mai mult pe hardware din ce in ce mai scump, ca sa manance si gura producatorilor de hardware ceva, unde, btw, singura evolutie reala a fost in directia optimizarii consmului de energie (si asta doar pana la un punct) si al transferului de date, SSD fiind singurul salt semnificativ de la „pickup-ul ce purta numele de HDD si care trona inca in PC’uri din era mezozica ca o frana de mana trasa. Windows 11 s’a nascut din nevoia de marketing si nimic mai mult, coafat cu cateva ghizmouri care in principiu pentru userul de rand sunt egale cu zero. drinks

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura