Mircea Draghici sesizeaza Inspectia Judiciara

Acum vreo doua saptamani scriam aici ca Mircea Draghici, trezorier PSD si inca nenumit Ministru la Transporturi pentru ca asa vrea imparatul gol din deal, pare a fi vizat in noi dosare penale care culmea dracului e ca au coincis fix cu nominalizarea lui ca ministru la Transporturi. Intr’un comunicat pe facebook, azi Mircea Draghici anunta ca a sesizat Inspectia Judiciara …

Astăzi am sesizat Inspecția Judiciară cu privire la abaterile disciplinare săvârșite de procurorii care au dispus informare publică în cauzele în care aș fi vizat. Printre alte aspecte incluse în sesizare, amintesc aici doar faptul că încă nu am primit un răspuns la întrebările legate de aceste dosare ce m-ar viza în mod direct. În schimb, Parchetul a răspuns în mai puțin de 24 de ore unor întrebări adresate de jurnaliști pe același subiect. S-a mizat deci pe o mediatizare intensă care să inducă percepția unei false vinovății, fără ca eu să mă pot apăra.

Avand in vedere faptul ca Inspectia Judiciara in ultima vreme pare a nu mai fi doar o oficina de casa a Parchetului General, sunt curios pe unde o mai scoate chilotii tractoristul Lazar si sleata lui de slugi din PG.

Partea buna din toata treaba asta e ca din cate se pare, alianta de la guvernare incepe sa inteleaga tot mai bine faptul ca nu trebuie sa mai stea cu capul in nisip mai ales acum cand toata lumea s’a cam prins care e mersul dupa toata mizeria din Justitie ce a fost scoasa la suprafata in ultima perioada.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura