Multumiri UE!!!

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

4 Responses

 1. Victor says:

  eu am spus ca sunt fericit ca traiesc in Romania, aici pot inca sa cumpar fructe, legume si branza direct de la tarani in loc sa traiesc intr-o tara dezvoltata acolo unde nu pot sa iau decat produse modificate dupa pofta lor. produsele astea pentru mine, locuitor al unei capitale super poluate si aglomerate, sunt singura legatura pe care o mai am cu natura. atunci cand imi va fi taiata si asta probabil voi raci si eu de cancer asa cum foarte bine spuneai tu.
  standardele UE sunt ok din punct de vedere sanitar insa omoara tot ce este viu in alimente, ajungem sa mancam numai e-uri, grasimi, chimicale si plastice. practic ne baga intr-un glob mare de sticla spunandu-ne ca in felul asta ne feresc de daunatori insa nu spun ca facand asta ne omoara si pe noi. pana mea, cand eram mic ma jucam prin praf la tara si pe urma ma duceam sa mananc cirese fara sa ma spal sau sa le spal si n-am avut niciodata nimic.
  si ca tot vorbeam de cancer…se chinuie de zeci de ani sa-i gaseasca leac dar e teribil de amuzant ca nimeni nu si-a pus problema care e cauza. dovada ca nici ei nu sunt mai inteligenti ca noi…sau poate ca este un motiv ascuns pentru care nu se pune problema in felul asta. oricum, daca te duci in orice supermarket din Romania si analizezi produsele o sa vezi ca peste 90% dintre ele contin minim 3 e-uri. sunt curios daca s-a facut o statistica insa as face pariu pe orice ca graficul cresterii numarului de cazuri de cancer este foarte asemanator cu graficul introducerii e-urilor in industria alimentara.
  imi cer scuze ca m-am intins atat de mult dar ai atins un subiect care ma roade si pe mine de mult timp.

 2. Demon (powered by ice4you) says:

  Victor, esti binevenit oricand ;)

  Alta culme este ca cei bogati reusesc ca prin farmec sa scape de tot felul de forme de cancer, fara citostatice si fara prea mare chin, in timpul in care restul prostimii … doar il face in forme din ce in ce mai ciudate si tot mai raspandite.

  Nu mai este nimic natural in ziua de azi … din pacate nici produsele de la taranii nostrii, care au inceput sa foloseasca din ce in ce mai multe ingrasamite chimice si tot soiul de seminte de legume, care la randul lor sunt tratate genetic. Pe ici pe colo … din fericire mai gasesti ceva ceva … dar din nefericire tot mai putin.

  Toate bune si … sa lasam (m)UE cu ale lor, ca eu inca oricum nu ii vad rostul, din punctul de vedere al omului de rand, dincolo de ambalajele frumos colorate in care ne este vanduta ca un ideal, imposibil de pus in aplicare practica … bucuria mea este ca asa cum prevedeam inca de acum 5-6 ani pe un alt blog, incepe tot mai subreda sa fie uniunea asta si tot mai multe disensiuni interne sa o macine laugh

 3. Ospatarul says:

  de unde esti? Suceava

 4. Demon (powered by ice4you) says:

  Nu era nevoie sa ma injuri! laugh

  Transilvania – Romania laugh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.