Noul partener al celor de la Emag – surpriza totala

In timpul in care mai toti retaileri online se straduiesc sa isi imbunatateasca serviciile de livrare, Emag ia decizia de a semna un contract cu nimeni altii decat … Posta Romana, unul dintre cei mai lenti si incompetenti curieri din cati exista, infrastructura si logistica lor ramanand prinsa in timp, serviciile fiind la nivelul anilor 1900.

Pentru prima oara despre asta mi’a spus Marius, iar vestea am gasit’o ulterior confirmata de portocalii de la hotnews.ro.

In principiu, Posta Romana nu va face livrarile acasa ci va pune la dispozitie sediile sale pentru depozitarea coletelor Emag ce vor putea fi ridicate personal in 24 de ore de catre cei care au facut comanda. Adica … in loc sa mai investeasca in showroom’uri au ales varianta asta, nu este insa clar, in afara de gazduirea coletelor care este implicarea celor de la Posta Romana in toata treaba asta pentru ca de transport dintr’un oras in altul ma indoiesc ca sunt capabili sa faca fata cu logistica pe care o au in acest moment.

Momentan serviciul PostColect functioneaza in doar doua sedii postale din tara, urmand ca in viitorul apropiat sa fie extins pana in jurul a 800 de astfel de puncte.

Ce parere aveti despre asta?

3 comentarii la „Noul partener al celor de la Emag – surpriza totala”

  1. O porcarie … posta romana e o institutie care functioneaza dupa reguli de pe vremea lui Pazvante Chioru, au personal imbatranit iar cei tineri sunt majoritatea angajati pe pile. La Posta Romana despre competenta inca nu s-a auzit …

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura