Nu doar la noi …

Cum m’am saturat sa aud ca doar romani in sus, doar romanii in jos … iaca nici altii nu sunt deloc mai breji, in cazul dat avem o SUPERPROMOTIE la alcool in Marea Britanie, al carui efect s’a vazut imediat dupa terminarea ei, pe strazile unui oras de pe la ei. Intreaga galerie foto o gasiti aici. n’JOY! si nu uitati … alcoolul dauneaza grav sanatatii … daca nu te tii de el! laugh laugh

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

  1. Victor says:

    auzi doar despre romani de rau pentru ca traiesti in Romania. nu-i la noi mai rau ca la altii, peste tot e la fel. :))
    eu sunt mandru de mine ca am trecut prin ceva betii crunte la viata mea insa intotdeauna am reusit sa ajung acasa. de multe ori nu mi-am mai adus aminte cum insa intotdeauna am ajuns pe picioarele mele. :))

  2. Victor says:

    P.S.: geniala melodia laugh