Nu mai pot cu carnea de cal!

Mare durere mare in toata Europa … s’a aflat (dupa muuuuuuuulti ani) ca in loc de carne de vita se vindea carne de cal. Asa si?! Unde este pana la urma pericolul avand in vedere faptul ca si carnea de cal este pana la urma comestibila (in unele culturi chiar delicatesa) … si sincer as fi fericit sa mancam carne de cal in locul hartiei igienice cu chimicale care ni’se vinde pe post de semipreparate “din carne”. In directia asta cand se va face ceva si mai ales cand vor plati cei responsabili de toate mizeriile ce le vand sub forma de produse din carne?! 

Parerea mea este ca problemele din alimentatie sunt mult mai mari si mult mai grave decat atat iar toata zarva asta cu carnea de cal nu este decat un paravan pentru aceste probleme care iau treptat proportiile unui genocid alimentar.

 

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

4 Responses

 1. SoboLAN says:

  Cica calul e un animal mai frumos si mai nobil decat vaca, de aia se crizeaza astia… Asta e doar o parte din motiv, cealalta parte fiind ce ai zis tu…

  Oricum, e mult mai bine sa mergi in piata decat la macelarie. Prefer in orice zi sa mananc rosii, ardei, varza, castraveti etc. decat carne…

 2. ice4you® says:

  Bine ca nu se intreaba toti desteptii aia de fac acuma atat zarva din ce sunt compuse chiftelele alea ce le mananca zi de zi la MacShit&CO!

  Din pacate, legumele alea din piata sunt niste bombe chimice de multe ori mult mai periculoase decat carnea aia de o iei de la macelarie. Asa cum am zis, avem de a face cu un genocid alimentar pentru care se invoca faptul ca am fi prea multi si altfel ar fi foamete desi se contrazic singuri cand tot din datele lor oficiale rezulta ca zilnic se arunca in jurul a 50% din mancarea produsa. Cand o sa am timp voi trata si acest subiect intr’un post … nu de alta dar sunt satul si de teoria asta cu “suntem prea multi” pana peste cap.

 3. Yamasha says:

  Din cate am inteles, e mai nociva carnea de cal doar atunci cand calul este foarte batran…cand este proaspata cica este mai buna decat cea de vita.
  Oricum, nu sunt specialist, doar din auzite. laugh

 4. Nautilus says:

  De fapt era carne de vită. Dar vita necheza şi purta şa pe vremea când era în viaţă.

  După câte s-a auzit, IKEA au retras de la fast-foodul lor chifteluţele de ren. Cică renul de chiftea nu se caută la dinţi.

  Nu mor vitele de carne când vor europenii.

  Dii, gloabăăăă!!

  ~Nautilus