Oferta ruseasca….

Daca nu credeti in Cel de Sus, cameramanul cu siguranta s-a convertit:  bombardament rusesc live!

Oferta ruseasca 2: bombe cu submunitii explozive…no comment!

https://youtu.be/YhhOrv74mBo

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

 1. ice4you® says:

  Eu sunt unul de ala care nu are nevoie de asa ceva ca sa creada si pot zice doar sa ne fereasca Al de Sus sa avem si noi parte in viata asta a noastra de asa ceva!

 2. Radu says:

  Ce este evident din audio: este acelasi oras. Zi de zi de zi; de 4 ani si jumatate orasul Talbiseh – se pronunta telbisi – este sub asediu in partea rurala a provinciei Homs. Sirienii si acum rusii dau cu tot ce au sub pretextul “teroristilor islamisti”. Din intamplare, acest oras se afla la zeci de kilometric de orice pozitie a jihadistilor sau a ISIS, iar rebelii locali sunt laici si proamericani, probabil de aceea sunt loviti angro.
  40000 de oameni, femei, copii, barbate, sub spectrul mortii violente sau al mortii lente, prin infometare, refuzul accesului ajutoarelor umanitare, precaritatea asistentei medicale si frig. Da, auziti bine, frig. Iarna in Siria se anunta friguroasa, iar oamenii astia nu prea mai au ce arde, dupa 4 ani.
  Alte comentarii cred ca sunt de prisos.
  Voi posta un video care mi-a fost trimis special de cel care l-a filmat.Stati pe faza!