Pa-pa, kaput cartela!

Pe modelul:

ce’i frumos nu tine mult …

… se pare ca se gata si bucuria si renumele celei mai ieftine retele de telefonie mobila de la Digi, din 1 aprilie, (deocamdata doar) traficul de date in roaming’ul national urmand sa fie taxat suplimentar cu 1,7EU/100Mb, dupa spusele lui Marius. Traficul de voce ramane deocamdata fara taxa, cel putin pana anul viitor pe vremea asta cand expira contractul actual pe care il are DIGI pentru roaming’ul national cand probabil se va negocia si acesta in alte conditii.

Asadar grija mare la traficul de date pe Digi pentru ca s’ar putea sa va treziti la sfarsit de luna cu o factura frumusica!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

15 Responses

 1. Vasile says:

  1,7EU/100Mb

 2. Marius Cucu says:

  100MB în roaming. Cei 5 GB din rețea rămân acolo, gratuiți. smile
  Sau 30-40 GB de 4G. Ar putea să zică nelimitat că oricum nu prea folosește nimeni frecvența digi. smile

 3. ice4you® says:

  Pai aia e … ca aia 5Gb or ramane ei gratuiti in retea, problema e cand nu mai esti in retea! laugh In rest … normal ca isi permit fabulatii de ala in 4G cand nici dracu nu are telefoane compatibile cu reteaua aia. Daca ar fi fost … stai linistit ca alta era treaba. Intr’un final … cred ca ajung incet si sigur la capatul funiei marketing’ului.

 4. Vasile says:

  Nu e mult 30 – 40 in retea pe 4G, problema e sa ai intradevar banda sa-i faci si device-uri compatibile smile si oricum avand reteau terestra aproape monopol cred ca nu o sa se “certe” nimeni cu ei ca altfel le ajung rutele prin Ungaria sau Bulgaria laugh , iar Vodafone sau altcineva va continua colaborarea cu RDS sau va dispare acel roaming intern pentru ca poate si-au facut intre timp reteaua lor?!

 5. ice4you® says:

  Treaba cu reteaua lor nu e atat de simpla in primul rand din punctul de vedere al investitiilor si probabil ca si alte chestii legislative de licentiere pentru functionarea a unor noi repetoare terestre. Inchirierea probabil ca le convine mult mai mult, din cate stiu si T-Mobile ex. Cosmote tot pe chirie functioneaza.

 6. cola says:

  concluzia corecta s-a spus mai sus – ‘ajung incet si sigur la capatul funiei marketingului’. pentru cei ce mai au timp sa citeasca cate ceva scris de unii mai destepti decat noi, recomand http://content.cultureandempire.com/ Bancile , serviciile de asigurare si alte servicii financiare, serviciile telecom – toate astea pot sa mai supravietuiasca si sa aiba profit (in ciuda evolutiei tehnologiei si caderii preturilor acesteia) doar prin scamatorii de marketing ori politici de monopol , de multe ori la limita legii sau dincolo de ea.. pentru asta au nevoie de complicitatea guvernelor si a serviciilor secrete – si fireste, o au ..

 7. Vasile says:

  @Cola asta suna a conspiratie iar la RDS exista din belsug laugh

 8. Mortu says:

  Nu trebuie să ai grijă pentru că datele în RN se vor dezactiva pentru toată lumea la finele lui Martie.
  Dacă vrei date în RN îţi activezi prin ussd *111#

 9. ice4you® says:

  Si castigul este?

 10. Alin says:

  Au început bine, au promis internet la prețuri foarte mici, au avut reclame interesante și acum se fac modificări. Aștept momentul în care o să crească și prețurile. Calitatea serviciilor oferite de ei au scăzut de mult în zona mea, iar asta a însemnat o pierdere pentru ei.

 11. ice4you® says:

  Pai la un moment dat trebuie sa vina si nota de plata pentru preturile alea mici si reclamele interesante pe care le platesc tot clienti lor, pe principiile mentionate de Cola. Interesant este ca au reusit sa isi creeze cumva o masa de clienti care nu au absolut nimic impotriva lor ori de cate ori li’se opereaza modificari in contracte dupa bunul lor plac. Lucrul asta s’a vazut si in cazul pachetului TV pe care baetii il modifica cum le da lor bine la socoteala si nimeni nu are nimic de zis nici macar din principiu. Probabil ca si in cazul telefoniei va fi la el si toata lumea va fi multumita indiferent de modificarile ce vor urma, fara ca prostimea sa aiba prea multe de zis.

 12. Marius Cucu says:

  ice, cand vor aparea diferente de pret fata de competitie… va fi o problema.

 13. ice4you® says:

  Cum ti’am mai scris pe la tine, nici competitia nu a dormit in papuci. Nu au mintit’o pe aia cu nelimitatul infinit gratuit, dar au inceput sa dea bonusuri si sa faca oferte care sa pastreze o doza de realism pe termen lung. Aici se vede diferenta dintre un furnizor mare care isi face strategii pe termen lung in care sa castige increderea celor care le cumpara serviciile rasplatindui in timp putin cate putin, si unii care vor sa castige piata pe termen scurt cu strategii nerealiste. Cum ziceam mai sus … cred ca s’a cam ajuns a funia marketing’ului … intr’un final banii vorbesc si nu reclamele misto.

 14. Radu says:

  Momentan tot ce conteaza pentru consumatorul roman sunt preturile. Calitatea serviciilor ramane intitdeauna pe planul doi. Rau este ca nu intelegem ca ce este ieftin nu este bun….

 15. Vasile says:

  Sa fie ieftin, cei mai mult de 5 euro BAD