Pai ce’ati facut ma nene, ma?! Asa v’ati prezentat la examen cu domnul profesor Toader?

Intr’un final, in ultima zi de depunere a dosarelor, au aparut patru candidati la functia de Procuror Sef al DNA in postura unor personaje cu un trecut cel putin dubios. Daca trecutul unora dintre ei ducea direct sau indirect la fosta structura de conducere de sub aripa Lulutzei, altii aveau niste antecedente destul de dubioase in dosare de la insubordonare si practici de magie anchetate de CSM (nu radeti, ca nu e de ras! laugh ) si pana la instrumentarea cel putin dubioasa a unor dosare. Ei bine, azi nici unul dintre astia nu a trecut examenul interviul cu domnul profesor Tudorel Toader, lucru ce imi intareste atat respectul in ce il priveste cat mai ales credinta ca ar exista chiar o mica sansa de reforma a acelei structuri, un compromis neducand intr’un final decat la reluarea practicilor DNA, fix de unde au ramas!

”Ministerul Justiției a organizat, în perioada 09 – 27.07.2018, procedura de selecție a procurorilor în vederea efectuării propunerii de numire în funcția vacantă de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție.

Selecția s-a desfășurat în condițiile prevăzute de art. 54 alin. (1) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare, în conformitate cu Standardele de organizare și desfășurare a selecției procurorilor în vederea efectuării propunerilor de numire în funcțiile de conducere prevăzute de art. 54, alin. (1) din Legea nr. 303/2004, republicată, cu modificările și completările ulterioare, și Standardele de evaluare a interviului susținut în cadrul selecției procurorilor în vederea efectuării propunerilor de numire în funcțiile de conducere prevăzute de art. 54 alin. (1) din Legea nr. 303/2004republicată, cu modificările și completările ulterioare.

În urma desfășurării procedurii de selecție, vă aducem la cunoștință faptul că nu se va face o propunere de numire în funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție dintre candidații participanți, procedura urmând a fi reluată”

Asadar, procedura candidaturilor va fi reluata, motiv pentru care odata scapati de clica asta dubioasa este posibil ca acum sa isi faca curaj si alti candidati care sa merite profesional acel post!

Bravo, domnule profesor! Le’ai mai dat o palma mizeriilor care pana mai ieri se credeau dumnezei!  bravo

4 comentarii la „Pai ce’ati facut ma nene, ma?! Asa v’ati prezentat la examen cu domnul profesor Toader?”

 1. Mno’ dacă niciunul dintre candidați nu s-a gândit să-și facă viză de flotant măcar pe Teleorman mi se pare normal că nu a fost niciunul ales…
  O să apară în curând altul de pe la Videle sau te miri ce comună de pe lângă Alexandria și o să fie ales.

  Răspunde
 2. Hai sa vedem cine se prezintă tura următoare .. dacă iese la fel de prost, o să rezulte că procurarimea e categoria de bugetari cu cele mai mari salarii nemeritate .. dacă îi plătim doar ca să îi aresteze pe unii care nu plac altora, e mai ieftin la buget să fie angajați mardeiași calificați care să-i caftească pe indezirabili..

  Răspunde
 3. Daca o tinem in ritmul asta, o sa avem doua sensiuni/an cu domnul profesor in functie! rofl Palma asta binemeritata a alora de pana mai ieri erau „NOI SUNTEM DNA!” a durut rau, rau de tot … si probabil ca abia de acum vor avea curajul sa „scoata capul” si oamenii capabili care s’au temut sa incerce macar sa isi depuna candidatura stiind foarte bine care era mersul de pana acum si cum se faceau cartile. Ce va fi de acum inainte, va fi cel putin interesant … tot ce sper este sa se gasesca pana la urma un om capabil si mai ales cu cojones care sa isi amune o restructurare din temelii a acelei institutii, pentru ca primul lucru necesar este o deratizare ca sa iasa toata putoarea lasata in urma Lulutzei. wink

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura