Pana unde merge absurdul cu sexismul: FIFA interzice filmarea femeilor sexy din tribune

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

10 Responses

 1. Marius says:

  Vai, mi-amintesc ca prima stire montata de mine a fost una cu caldura. Nici nu stiam unde-s cadrele bine si ce trebuia sa pun p-acolo, dar stiu ca le-am pus ultimul cadru cu slow motion fix pe fundul uneia. Pantaloni scurti, detaliu pe fund.

  Cum sa n-alegi cadre cu fete?! :O Mai ales ca sunt majoritari baietii pe stadion…

 2. ice4you® says:

  In afara ca sunt niste idei crete ale unora care vor ei sa schimbe tot ce e normalitate de cand lumea, nu ai putea sa intelegi decizii de genul asta! Pana la urma, sa fim seriosi, alea care se duc pe acolo sa isi expuna dotarile, o fac ca se simt sclave sexuale ca le filmeaza sau le fac aia poze? wacko

 3. «vor ei sa schimbe tot ce e normalitate»

  Mă abțin să comentez dacă decizia este corectă, greșită sau exagerată, dar, strict pentru citat: să nu uităm că „normalitate” era și arderea pe rug dacă îndrăzneai să spui ceva greșit despre zeul momentului.

  «Pana la urma, sa fim seriosi, alea care se duc pe acolo sa isi expuna dotarile»

  Tind să cred că ești la un pas de a spune „nu trebuia să se îmbrace așa dacă nu voia să fie violată”.

 4. cola says:

  Soluție simplă – toate meciurile să se joace fără spectatori – azi sunt lezate femeile, mâine copiii, poimâine bărbații cu ochelari sau cu chelie, și cu softurile de recunoaștere a meclelor, toți ar trebui sa poarte burka, femei sau bărbați .. se mai uită pulea la fotbal fără show-ul spectatorilor , ne uităm toți la sporturi de contact, cu jucătorii in colivii de metal, și gata.. bine că ne oripilăm la chestii din astea, și ne doare in cur când tot soiul de agenții mai mult sau mai puțin democratice ne fac analiză laparoscopică zi și noapte ..
  PS: nimeni nu e forțat să se uite la fotbal, fie el șeic sau imam, cum nici eu nu mă uit la mma.

 5. ice4you® says:

  @Ionut – la primul citat, ai luat’o rau pe aratura, nu vad care e relevanta arderii pe rug in context. La cea de al doilea citat, nu aia intentionam sa zic dar e un sambure de adevar si acolo, desi si in cazul dat e o comparatie mult fortata. In concluzie, vezi sa nu ti’se arda pita in cuptor! laugh

  @Cola – cam asta era idea din spatele postarii! rofl good

 6. Sorin says:

  De aia or scos și gagicile de la Formula I ?
  Sau gagicile care arătau chiar mai bine decît mașinile de la saloanele auto ?!
  Păi și atuncea ce să filmăm ?
  Fundu portarului ? …Pentru că stă cu spatele la poartă !
  Cum scuipă jucătorii ? …Pentru că nu au scuipatori portabile !
  Cum înjură antronorul de pe margine ? …Nope, acolo nu sînt microfoane…
  Ce farmec ar mai avea atunci un meci de fotbal unde toți s-ar comporta ca niște fete mari, deci fără de înjurături, fără proteste, nici măcar degete ridicate ?
  Păi acuma nu mai avem voie să filmăm nimic ??!
  Hai mai bine să închidem tembelizorul și atuncea nu or să se mai uite nimeni, nici reclame nu or să mai fie, deci nici dureri de cap, mergem toți la picnic și tembeliziunile or să rămînă să facă ce știu mai bine: să scotocească în rahați… pentru că de aia se cheamă canale… canale de tembeliziune…

 7. @Ice: frumos strawman. Kudos. ok

 8. cola says:

  ‘omul nou’ comunist, a fost un rateu .. apare cu pași repezi omul nou capitalist, care a dreptul de a înjura cu gura închisă, de a mesteca oricâta iarbă dorește, dar sa nu îl vadă nimeni, de a vedea un cur mai acătării decât al lui Merkel doar la pay per view, și obligația de a fi politically correct chiar dacă trebuie să stea pe antidepresive toată viața lui, de la frustrări pe care e obligat să le înghita odată cu scuipatul propriu.. altminteri, Junker are dreptul de a fi beat mangă într-o împrejurare în care se hotărăsc cheltuieli publice uriașe și dimensiunea arsenalelor de război .. se duce draku planeta asta ..

 9. Marius says:

  Cola sunt 100% de acord cu tine

 10. ice4you® says:

  Si toate astea domne, in vremea in care moda merge inainte …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: