Pana unde poate merge mioritica dementa politica

Nu ma stresez cu nimic, doar observ si har Domnului ca din punctul de vedere al unui spectator din afara spectrului politic si neinregimentat de nici o parte, ai ce vedea si ai de ce rade/plange in zilele astea de curata dementa politica pe care le traim.

Titlul zilei e asta:

Ati vazut vreodata ceva mai dement de la motiunea de cenzura a PSD impotriva propriului guvern, dupa ce li s’a baricadat un premier in Palatul Victoria?

Bai oameni buni, mai exista oare cineva cu neuroni intregi si nebalositi de propaganda care sa vada dementa asta si sa inteleaga ce dracu se intampla in tara asta? Ii mai pasa cuiva de votul pe care il da, cui i’l da si ce cere in schimbul lui? Astia is oameni politici care mai pot sa mai vina in fata unui electorat sa le ceara votul? Bai, voi nu vedeti in ce cacat si mizerie ne scaldam si cum isi fac astia de cap doar din indolenta asta a noastra tragand zece piei de pe noi doar pentru ca sa isi multumesca clientela de partid ca mai apoi sa ne prosteasca cu vesnica „greaua mostenire”, singurul proiect de tara pe care l’au avut toate guvernarile din ultimi 30 de ani?

Sincer, ma indoiesc! Nu am invatat nimic si nu vom invata nimic, nici candva, nici acum si nici de acum inainte. Suntem un popor mult prea indragostit de circ si panarama si mult prea putin interesat de propriul destin pe care pacalicii astia au ajuns sa il hotarasca in vremea in care pe noi ne doare unde nu bate soarele si de trezit ne trezim, ca de obicei, mult prea tarziu.

Cred sincer ca operele lui Caragiale ar trebui updatate dincolo de geniul maestrului, nu pentru ca nu mai sunt actuale, ci pentru ca astia au reusit sa il bata in dementa pana si pe marele geniu!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura