Pierdut campanie electorala pentru Europarlamentare, o declar nula!

Are idee cineva ce s’a intamplat cu campania electorala pentru Europarlamentare si ce s’a ales cu ea, aceasa find defapt reala miza pentrru 2024? Intreb pentru toate orasele si soselele tarii sunt impanzite de triste figuri ale campaniei electorale locale, ziarele si televiziunile duduind de ineptiile analfabetilor functionali care sunt adunati la gramada comasatilor pe listele alegerilor locale, dar nu am vazut sau auzit nimic despre campania electorala pentru Europarlamentare, trucul comasarii alegerilor parand sa functioneze ca uns.

Si totusi AUR, pare ca se complace

Principalii pierzatori ai acestei comasari a alegerilor locale cu alegerile europarlamentare sunt cei de la AUR, intreaga lor precampanie concentrandu’se pe aceste alegeri, acestia find prinsi cu chilotii in vine atunci cand baietii destepti le’au tras covorul de sub picioare, vreme de patru ani nefind capabili sa isi faca structuri locale puternice si bine structurate, in sensul asta in AUR domnind mai degraba haosul, motiv pentru care pe ici-colo s’au trezit fara organizatii.

Si totusi, de ce nu a comasat AUR cele doua campanii electorale ca strategie de raspuns?

Cu putina inteligenta si spirit practic, AUR a avut timp suficient sa fi comasat cele doua campanii electorale in una singura in care sa nascoceasca un slogan comun si sa puna pe acelasi „afis electoral” ambele campanii electorale, beneficiind in felul asta de sprijinul „fortat” al oportunistilor locali, care n’ar mai fi avut de ales in a promova doar ciorba lor locala. Nefacand asta, desi am umblar prin jumatate de tara, nicaieri nu am vazut nici macar un singur afis electoral cu tema alegerilor Europarlamentare din partea AUR, palmarea acestor alegeri de catre comasati find benefica, pentru ca asa isi pot trimite toate lichelele si sinecuristii in PE, fara prea mult tam-tam.

In concluzie

Pierdut campanie electorala pentru Europarlamentare, o declar nula!

27 de comentarii la „Pierdut campanie electorala pentru Europarlamentare, o declar nula!”

 1. … mda, e ceva toxic ce răzbate din comunicarea AUR legat de alegerile pentru Europarlamentare.
  Cred că e urmarea luptelor interne pentru poziționarea pe locurile eligibile de pe listă ( https://europarlamentare2024.bec.ro/wp-content/uploads/2024/04/candidati_AUR.pdf ) .
  Un indicator pentru mine e locul neeligibil, nr. 41, ocupat de Ringo Dămureanu. Nu zic că ar fi o lumină, ori că ar merita să fie trimis în Parlamentul European, însă acesta se află la conducerea Uniunii Sindicatelor Functionarilor Publici si Personalului Contractual FORȚA LEGII, federație sindicală reprezentativă la nivel național pe ramura Administrație Publică.
  Dămureanu la începutul anului s-a mobilizat să tipărească ceva calendare cu iz electoral, genul gherțoi ce-și face cultul propriei personalități, a făcut ceva agitație în scopul de a fura startul în campanie . Masa lui de manevră ar fi cam +23 k de membri de sindicat la care se adaugă familiile acestora. Undeva prin sfîrșit de februarie, început de martie a renunțat la a mai face agitație electorală, ba chiar și-a cam băgat picioarele și în acțiunile sindicale. A preferat un noncombat asortat doar cu acțiuni formale, evident lipsite de finalitate.
  Și că așa stau lucrurile o dovedește faptul că pentru AUR e o mare problemă în a-și asigura observatorii în secțiile de vot cu toate că are acest sindicat la remorcă.
  Mai jos las un mesaj pe care l-au trimis ieri:

  „ANUNȚ URGENT!
  Fiecare membru AUR, de la parlamentari până la membri simpli, trebuie să completeze obligatoriu în următoarele 3 zile următorul formular și să își asume o zonă, cu una sau mai multe secții de votare, de a căror rezultat final la alegerile din 9 iunie este direct responsabil:

  https://semnezsivotez.ro/vot/

  Este singura evaluare care contează și care va fi luată în calcul: VOTUL per secție/secții de vot!”

  Răspunde
 2. https://www.catavencii.ro/cresterea-si-descresterea-amenintarii-extremiste/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3dRlmcUCpMdEV_86xGgrTGlbpUt_iBT-yBiGMPkWyvqHC9VnmeYLs1mX0_aem_Af81Np1yc26gSZ7Zhp8wJ9tVaSoZS5IbSjKSTmV-ts_V6-MoENbxPuFlEqpnRJxXEjTQB-wrKLqPOibxNXlFdmox

  “ AUR a apărut în 2020 aproape prin surprindere. Dintre toate institutele de sondare a opiniei publice, unul singur, Sociopol, a indicat prezența AUR printre partidele care vor intra în Parlament. Ceilalți nici măcar nu auziseră de AUR…” ( nu i- o fi sunat Alina pardon )

  #darcefrumosatârnă
  #fazapemeteoriți
  #oamenimici#pașimici#delabalamalalună Vorba poetului anonim: ce-i mai mică și mai mică decât pasul de furnică? crazy

  #unbăiatdetalent#filmeshorros#purtațimăști
  https://www.dcnews.ro/pippidi-dezvaluire-despre-george-simion-il-cunosc-trebuie-sa-marturisesc-ca-am-sunat-persoane-sa-i-dea-atentie_789459.html

  Părinte1 a devenit mămic, răilor! N-are timp de aiureli.

  Răspunde
  • Neh, conform unor analiști de talie mică spre pitică, AUR este o stare de spirit. Un soi de zicere din repertoriul înjurăturilor scuipate străpezit printre dinți. Da, știu de către gurile știrbe, ale celor cu care filozofii nației nu vor să vorbește și nici să-i audă. O masă de votanți semnificativă aș zice.
   Iată și motivul pentru care în spirala tăcerii, în intenție de vot, scapă sondorilor nației , mă refer la PieleaNu &Co.
   Mai scurt, votul dat AUR este o formulă de a amenda puterea, oricare ar fi aceasta.
   Greșeala majoră făcută de AUR este că a fost lax moral și generos lasciv în favorurile făcute în momentul selectării candidaților pe cam toate listele. Iar povestea asta cu moralitatea cu geometrie variabilă îi va costa. Cât de mare va fi prețul plătit? Nu cred că va fi semnificativ pentru ei în raport cu ce și-au propus. Pentru noi va fi semnificativ, cred că ne va cam ustura, căci mulți dintre cei ce vor fi aleși pe listele lor, își vor negocia votul conform mercurialului structurilor în care au fost proptiți electoral.
   Și mai cred că după încheierea bâlciului cu alegerile, Simion va pierde conducerea formațiunii sale politice. Formațiunea va fi preluată ce cineva capabil să îi administreze potențialul de balama.

   Răspunde
 3. Conspirații, dom’le! Girafa nu există.

  “ PLX 418. Un proiect de lege care a trecut tacit de Senat și se îndreaptă discret spre Camera Deputaților.

  Ceva banal, care include la Articolul 9, chiar după „planificare multifuncţională şi interconectivitate pentru a crea un spaţiu public solid, dinamic, cu funcţiile şi conexiunile grupate impreună în amprenta spaţială pentru a proteja împotriva efectelor schimbărilor climatice şi pentru stocarea carbonului precum şi pentru a reduce cererea de transport” și imediat înainte de ” reducerea sarcinii administrative şi reducerea termenelor pentru emiterea actelor administrative prin digitalizarea operaţiunilor administrative din domeniul urbanismului” următorul pasaj: asigurarea reţelelor de transport şi mobilitate, promovarea transportului durabil şi imbunătăţirea siguranţei rutiere, punerea în aplicare a conceptului „oraşul de 15 minute”

  #agenda2030 #plx#totaia

  Răspunde
   • Ete na, te iei si matale de nimicuri! Nu e domne nimic, a trecut prin Senat tacit PLX’ul asta pentru ca, citez: „find campanie electorala, nu s’a gasit timpul necesar pentru dezbateri” ne’a asigurat tov. liberal Fenechiu si in acelasi timp, ne’a explicat ca totul este defapt pentru binele nostru, „…ca tot ce este necesar sa fie la o distanta mica de noi”, un lucru exceptional dealtfel, cu care ar fi trebuit sa fim deja obisnuiti as spune eu, l’am mai vazut patentat in comunism, find aplicat cu succes si acum in Korea de Nord! Si uite asa, gata tovarasa, poti sa stai linistita si pe subiectul asta, o sa fie bine!

    Răspunde
    • Nica : sunt “inițiative năstrușnice”. Pe cele de la mucurești nu le cunoaște, el e la Bruzăl. Da, mei! La București i se pune coadă cireșii. Cică a reușit să blocheze un proiect prin care li se cerea cetățenilor europeni să-și “eficientizeze energetic” locuințele, demers estimat la 15000 de euro. Orișicât marota cu PNRR-ul generează plx-uri tacite kklău…Opoziția își face treaba, merg ca unse. search beee Ne vor umple de feri-feri-ciri năstrușnice. “Ce aveți, măi?” Nimic!

     Răspunde
     • La fel cum le fac, tot la fel or sa se steaga cu ele si la cur pentru ca de la vointa la aplicare e cale lunga, prin legislatie avand deja o droaie de astfel de „legi nastrusnice” pe care nici dracu nu le’a bagat in seama, decum aplicat! laugh Stii tu pe cineva care a „asomat” porcul de Ignat? Dar pe cineva care a inregistrat cazanul de tuica din batatura? Sau poate gainile?! laugh Sa fim seriosi, „ce e val, ca valul trece” … sa lasam doar lucrurile sa se intample, ca asa trebuie! smile

     • Nu cred că e același lucru. Uită-te bine în jur, se implementează deja: stâlpișori, camere, se scot benzi de circulație, se reduc parcări. Și apropo de parcări, dacă urmărești cartierele noi de blocuri, toate au parcări puține și strâmte pentru mașinile obișnuite. Puse în contextul discutat, se potrivește la fix, lăcomia constructorilor ori sifonarea banului public pălesc în fața plx-ului vieții. La englezi știi bine că s-au făcut, că momentan unii au vandalizat camerele BB, dar oricum, taxarea pentru accesul în anumite zone se face. Iar taxarea va convinge și va liniști, mai ales aici. Nu mai iau în calcul bibanii tefe, că ăia abia așteaptă să li se arate o cauză ca să își semnalizeze activismul. Ții minte cum filmau lumea pe străzi în cazul măștilor purtate neconform sau a oamenilor la biserici…E fezabil. Iar unde nu-i, ghinion la mioare! Banul tot va trebui dat, ăla de taxa de carbon, care deja se regăsește pe la unele bănci.

     • Tovarasa eu nu sunt deloc ingrijorat din doua motive mari si late: 1. Am trait suficient in comunism cat sa stiu cum sa ma descurc indiferent de situatie si cu scuzele de rigoare, recunosc ca a inceput sa imi pese tot mai mult de mine si de ai mei; 2. Mi’am luat din timp masurile necesare pentru a parasii marile metropole, retragandu’ma intr’un loc unde cele 15 minute e cam toata urbea, traiesc la o casa pe pamant, cu loc de parcare in propria mea curte si muuuuuult loc in jur, pentru ca de la mine incepe imensitatea salbatica a muntelui. Nu stiu ce sa zic in rest si sincer, a inceput nici sa ma mai prea intereseze foarte tare, pentru oricum nu pot schimba nimic si nici de gand nu am, iar pana atunci profit de modestia vietii simple si cu din ce in ce mai putine obligatii, copilul meu e mare, se descurca el si in rest l’o mai ajuta si Dumnezeu, pentru eu mi’am facut datoria si incheiat menirea de parinte care sa il duca in spate. Imi pare rau ca poate par caustic si mai putin empatic, dar cum multi ani probabil ca nu mai apuc pe aici, astia cati or mai fi, incerc sa invat de acum sa ma bucur de ei asa cum or fi si veni, ca in rest, multam lui Dumnezeu, cat s’a putut am trait si facut bine, de as putea scrie chiar cateva carti. laugh No, sa vina si alea 15 minute, si camerele si ce rahat globalist o mai vrea sa vina, dam cat avem sa dam, cand nu mai avem, sa vina ei sa ia de unde nu’i, pentru ca de amu nu mai e lupta mea si nu ca am abandonat ceva, sau fug undeva, dar lumea mea moare incet si eu odata cu ea! Asta’i mersul nefirescului firesc … fosta’i lele, cat ai fost, din fericire pentru mine, precoce find de mic, am trait pana si criza varstei mijlocii, cu mult inainte sa vina. laugh

     • Mie chiar nu mi-e dor. Cât despre descurcat…uel, n-a fost cazul pe persoana minoră ce am fost atunci, nu pot ca să mă laud cu experiență, n-aveam nici pita și nici cuțitul la mine. Doar ce am văzut pe la alții. Și nu era fain deloc. Dar tu ești de groază! laugh friends Așa ceva! laugh Și zici că ai mult “ spațiu verde”? cool

      “ Dacă stai la casă, iar curtea ta e inventariată ca spațiu verde, ai obligația legală să permiți accesul publicului, ceea ce e absurd.”

      Dacă va fi și public din cote…
      Articolul e vechi. Între timp, tacit…doar Dumitrescu a cerut explicații și la el cred că se îngroapă discuția. Fene și restul i-au răspuns pe modelul “FNI liniștit”. pardon Să vezi ce de apă caldă le vor da mucușorii broaștelor distrate!

     • Tovarasa, pentru proprietate exista si legea boatei! Aia e … merem si la parnaie pentru apararea proprietatii, ca pana la urma si parnaile cica tre’ sa fie la fel, deschise si cu conditii de lux! S’ar putea ca in curand sa ne surada! Cazare moca, mancare moca, facturi zero, drepturi mai multe ca in libertate … rofl

     • laugh Deci vrei să prăpădești cotele statului de carbon, să trăiești pe amprenta lui. De fapt de asta ai tras obloanele și mă iei pe mine cu bătrâneți, gata, am închis, dureri de șale. laugh

    • Pfui, tov, m-ai băgat la bănuieli ieri. M-am uitat la al meu cu atenție și îngrijorare, normal, ca să văd dacă are vreo criză? Mi-a venit inima la loc când am constatat că îl mențin fericit: “Ce bine că nu sunt ar@b și că pot să am doar o singură nevastă!”( De fericire, m-a păsuit până azi ca să îi fac o altă porție de spumă de căpșuni. ) Cică l-am făcut să pună pe pauză de trei ori ce viziona el, ca să îi pove eu trebi. I-am bătut obrazul: Ai și tu O, Una! Doar UNA ( și mândră-n toate cele, știa poetul! boast ) soție și te plângi…
     Nu i-am spus că nu ar fi de musai să aive mai multe neveste, de ce să îi stric bucuria? Tot el, cu avânt: Oricum, la cum sunt împachetate, nici nu contează care-i care. Eu, candid: Ai avea curajul să încerci să o chemi cu numele alteia? Alea se de*ză, nu-s Juliete…

     Răspunde
     • Criza aia poate imbraca multe forme! laugh Nu l’o luat pana acum nicio pasiune de cap? Nimic, nimic? Nu face nimic tovarasa, are inca timp! rofl

     • laugh N-are, adică are cine să i-l mănânce. cool hmmm…spuma de căpșuni se pune? Pescuitul, dar din lipsă de timp…și FCSB. Dacă mă nimerește cu limbarniță, se alege praful de meciul lui. Sunt cel mai bun comentator! laugh

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura