Gata boss, mi’am luat pistol!

Tot ziceam eu pe aici ca ma bate gandul sa imi cumpar un pistol de vopsit si zugravit, dar luat de val, n’am mai apucat sa imi bat prea mult capul cu treaba asta pana acum, cand trebuie sa vopsesc un gard si mi’se luase de pensula si mizerie, asa ca m’am hotarat si am dat comanda de un pisto de asta, de ales alegand varianta aia care nu necesita si cumpararea unui compresor separat:

Aparat de vopsit zugravit Wagner Control 150M

Modelul ales intr’un final e defapt un aparat de vopsit/zugravit Wagner Control 150M, 300W, v 0,9L/min, 110 bar, capacitate 5,5L, pe care l’am ales atata pentru aia 110bar cat si pentru capacitatea mare a rezervorului de vopsea, 5,5 litri, necesar in cazul unei zugraviri cu lavabila prin casa, alea mici fiind un chin.

De vopsit cu el, pana acum, am vopsit gardul ala cu vopsea pe baza de ulei si m’am jucat si prin doua camere cu niste lavabila. S’a descurcat onorabil in ambele cazuri, singura chestie la care trebuie sa fi atent este sa respecti dilutia necesara vopselei pe care o folosesti, cele mai bune rezultate dandu’le cu vopseaua ceva mai subtire, lucru ce nici nu chinuie motorasul ala electric.

Nu m’am apucat inca sa vopsesc si ceva pe la masina, cum ar fi spoilerul ala zgariat, ca am zis ca mai inainte sa invat cum e treaba asta cu vopsitul altor suprafete, dar s’ar putea ca intr’o zi sa imi fac curaj sa vad cum iasa si o tabla ceva, ca pana la urma nu am nimic de pierdut! laugh

De cumparat l’am cumparat de la Emag, unde am prins o oferta buna, redus de la 1.800 lei, la 1.300 lei si deocamdata, atat cat am lucrat eu cu el pot sa zic ca se descurca mai mult decat onorabil pentru o scula buna pentru acasa, nu e la nivelul celor profesionale cu compresor, dar nici eu nu sunt vreun profesionit, d’ala! laugh Mai multe am scris pe aici.

Gata boss, mi’am luat pistol! hi

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura