Politica la noi pute țapan zilele astea

You may also like...

5 Responses

 1. radu says:

  Imi cer scuze de typo, nu stiu ce setare de rahan are laptopul, tastezi un cuvant in romana il schimba in romenglish, complet aiurea

 2. ice4you® says:

  Nu’i bai maestre, mai corectam pe ici pe colo … se poate scuza cate o scapare. smile Se intampla la case mult mai mari …

 3. Vasile says:

  Cat despre spitale, dezifectanti… bullshit! Problema e de natura umana, intr-un spital toti fura, toti indoiesc totul cu apa sau dupa caz. Daca ceva ajunge deja injumatatit, ghinion…. va fi injumatatit din nou. Toti se plang, normal, ca nu au… nimic(in traducere: e prea putina marfa, cu ce sa “ungem” bolnavi si ce sa mai ducem si noi “acasa la familie”). E o mare “familie”, daca nu stii sa furi te invata, daca nu esti manjit te vor manji ei repede ca sa nu aiba surprize.
  Toate aceste scandaluri, anchete cu dezvaluiri senzationale… bullshit! Singurul lor scop e de a inlocui o ierarhie cu alta, e o lupta pentru putere in acest sistem mafiot. Mereu se ridica alti insetati de putere, care tanjesc, care saliveaza la ciolanul sefului si atunci cineva ciripeste si totul este relansat laugh, poporul primeste circ, “decapitatri in public”, apoi lumea pleaca acasa si ciclul se reia.

  S-ar putea sa par extremist dar dupa mine pe moment singura solutie ar fi un sistem gen militarizat in spitalele de stat, cu o lege speciala. Personalul sa aiba un statut special si desigur pedepsele pentru abateri sa fie speciale judecate de tribunale… da, tot speciale.

  Desigur sunt si exceptii, foarte putine, care sunt in general izolate si extirpate pentru a nu-i contamina si pe restul laugh . Dersigur sunt si spitale unde sa zicem ca treaba e corecta, dar cate….. Desigur sunt si oameni cu inima care cred in meseria lor, dar care pana la urma sunt inghititi sau eliminati de sistem.

  Spitalul a devenit ca o sala de asteptare; ai bagajul langa tine, o gentuta cu ceva gustari, insotitori care urmeaza sa-ti faca cu mana cand urci….in trenul spre viata sau spre moarte… dupa cum ai noroc pentru ca biletul il cumperi in alb.

 4. Sorin says:

  …greaţa se poate trata cu den’zinfectant !!! Ş’aşa e diluat, face egzact cît o frecţie la un picior de lemn. Am înţeles totuşi perfect ! Este vorba de o cu totul altă greaţă, şi dacă tot am ajuns la tematica greţurilor atunci aş zicea că e vorba de un simptom mai grav, o greaţă majorată, o greaţă grea, cu caracter mai degrabă de scîrbă !! Privitul la tembelizor în aceste zile dăunează grav sănătăţii. Mintale. Primele manifestări ale infestării este senzaţiunile de greaţă (evident), cauzate de bacteria greţoşenia tembelisticus, apoi în ordinea gravităţii sînt urmate de scîrboşenii (datorate scîrbavnicului virus scîrboşenicus puliticus), vărsături şi borîturi (un reflex firesc de auto-apărare a organismului prin eliminarea forţată a îngurgitărilor involuntare), apoi starea de acalmie şi de consolare (că nu vor mai veni vremuri mai bune), urmează starea de apatie (stare care permite îndobitocizarea necondiţionată a persoanelor), starea de euforie şi de pseudo-înţelegere (simptomele tipice fiind reprezentare de adevărate miniaturi filo-filfizonice: dom’le, dar ăştia chiar au dreptate dom’le, au mare dreptate, ascultă la mine ce-ţi dzîc, că ştiu ce spui dom’le…), pentru ca la stadiul cronic să fie atinsă starea de nirvana puliticianistă, adică subectul devine deja un vector de răspîndire a acestor simptome, un lieder a unor formaţiuni microbiene majoritoare, dispunînd de un caracter agresiv faţă de cei ce resping ideile sale şi de înţelegere şi consiliere pentru cei curioşi şi slabi de minte (practic viitoare victime).
  O să mă întrebaţi dache ştiu vrun antidot anti-idiot (!)… sîngura metodă ce-mi vine in minte este ctrl-alt-delete… upsiii, am apăsat dejaaaa….

 5. radu says:

  Vasile si Sorin, sunteti tari fratilor, mai ne descretim fruntile.
  Generatiilor de azi si maine eu am sa le dau un singur sfat: nu mai hiperbolizati, niciodata nu a fost bine, nici macar in afara.
  Stati pe aproape ca o sa urc ceva special, sa vedeti cam cu ce s-a mancat acesta era industriala al carei sfarsit mocirlos il traim…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.