Povestile lui Ghita – Episodul 3

 

Ma voi retine din a comenta prea multe aici, asteptand sa purtam o discutie la comentarii, insa senzatia mea sincera este ca se cam ingroase gluma odata ce povestile din inregistrarile astea sunt din ce in ce mai plauzibile si vin rand pe rand sa confime evenimente care s’au intamplat in ultimi ani! Cat dracu isi vor mai permite sa le „ignore” toata lumea de la procuror general in sus si mai ales cata vreme cea incriminata din toate pozitiile va pastra aceasta tacere care incepe sa o incrimineze tot mai tare?!

Hai … dati’ca cu parerea ca avem ce dezbate! smile

2 comentarii la „Povestile lui Ghita – Episodul 3”

  1. Pai ne zise madama cu capotu, adică pruna – așa ceva nu s-a mai văzut.. corect, că de făcut s-a mai făcut, dar mai cu fereala sau mai multa smechereala.. deh, la noi capii binomului sunt doctori, și se vede că sunt inteligenți..

    Răspunde
  2. Dapai vad si eu ceva ingrijorare pe la unii si altii, plus o presa aservita cu incearca sa devieze subiectul spre inamicul poporului nr.1 Dragnea, da in acelasi timp vad si pulimea ca li’se cam rupe de asta si mai interesati sunt de ce zice nenea asta. laugh

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura