Preconceptii

Ok … sunt ceia ce in conceptia generala poate fi considerat ca misogin! Am recunoscut si voi recunoaste asta mereu fara a ma ascunde dupa deget. Din punctul meu de vedere sunt lucruri pe care nu le poate face o muiere asa cum trebuie tot la fel cum sunt lucruri muieresti de care barbatii ar fi bine sa se tina departe si sa nu isi bage nasul. Da cum lumea asta s’a dat cu susul in jos … incerc si eu sa ma adaptez la ea si tocmai de aia am gasit un clip care imi demonstreaza ca femeile pot sa fie si foarte bune la volan nu doar incurca intersectii/ingreuneaza trafic/pericol rutier si alte rautati de genul asta!

In spiritul ideei: si barbatii gresesc cateodata …n’Joy …

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

4 Responses

 1. Dobre Petronel says:

  Eu zic ca indiferent daca esti misogin sau mai stiu eu cum, sau nu, zic ca exemplu – nu zic de tine, nu e in regula sa generalizezi. Nu e ok sa spui ca toate femeile sunt varza la volan. Uite, vine un clip si arata ca nu e asa. Nu e ok sa spui ca toti taximetristii sunt nemernici, eu chiar azi *si nu numai* am mers vreo 350km (oras/autostrada) cu un taximetrist pe care-l cunosteam si totul a fost ok. Fara condus ca pulea, fara injuraturi, fara manele, cu o masina luna si bec…

 2. ice4you® says:

  Eh …. ai timp sa cresti … mai vorbim noi peste vreo 15-20 de ani!

 3. Andrei Florea says:

  Nu îs eu misogin, dar trebuie să fim realiști, adeseori doamnele dau rateuri odioase în trafic, fără supărare.
  Asta nu înseamnă că bărbații s-au născut piloți de NASCAR, nici ei nu-s scuzați de greșeli, dar se întâmplă mult mai rar, părerea mea.

 4. ice4you® says:

  Sunt si destule specimene purtatoare de pendul intre picioare care reusesc uneori ce nici muierilor nu le iasa … dar procentual raportat sunt ceva mai rari.