S’a umflat orezu’n unicul gras din Korea de Nord

Korea de Nord a trecut in stare de razboi dupa ce retardul ala mic si gras a ordonat trupelor sale sa bombardeze cateva pozitii ale Koreii de Sud care bineinteles ca nu a stat cu mainile in san si a raspuns cu aceiasi moneda.

Cred ca a cam venit vremea ca cineva sa ii traga o mama de bataie micului retard si sa incheim acest capitol naspa de istorie ce a tot ramas deschis din motive geo-politice care nu cred ca mai sunt de actualitate atata vreme cat China de azi are parteneriate economice si strategice cu tari ca USA, iar Rusia nu mai are nici un cuvant de spus in zona.

In rest … Korea de Nord si armata aia a lor sunt o gluma din punctul de vedere al unui razboi modern, tehnologia fiind una foarte invechita iar din lipsa de fonduri in mare parte nefunctionala in cazul unui conflict armat. In ce priveste povestea aia cu detinerea de capacitati nucleare … in realitate cred ca sunt mai mult povesti nemuritoare ale dinastiei KIM, una e sa ai materialele pentru a produce asa ceva si cu totul alta treaba sa ai o bomba functionala pe care oricum nu stiu cum ar putea’o lansa atata vreme cat ultimele lor teste de lansare ale vreunei rachete cu raza lunga de actiune s’au sfarsit destul de lamentabil.

Singura problema reala raman cele cateva zeci de milioane de robotei cu care ai ramane pe cap. Adaptarea lor la o societate deschisa de model capitalist dupa 100 de ani de creiere spalate ar fi o reala problema pentru oricine iar succeda conducatorului mult iubit, desi cred ca intr’un final sistemul se va faramita din interior.

Korea de Nord este sau nu o reala amenintare?

Ce parere aveti?

2 comentarii la „S’a umflat orezu’n unicul gras din Korea de Nord”

  1. Tehnologic nu cred ca ar fi o problema, partea proasta e ca e nebun omuletul ala penibil si e in stare sa traga dupa el toata natia aia de robotei plus altii pe langa. Nu e bun razboiul, dar uneori nu exista alta alternativa, desi cum am scris, totusi cred ca intr’un final regimul ala se va faramita din interior ajutat bineinteles si de cei din exterior.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura