RCS&RDS a trecut pe profit operational la telefonia mobila

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

5 Responses

 1. cola says:

  am rezervele mele vis a vis de aceasta ‘companie romaneasca’ .. ai vazut gradul de indatorare al astora ? cand cu criza din 2008/2009 parte din sacrificiile facute de toti amarastenii au fost sa acopere riscul de neplata al imprumuturilor private .. sa dea dumnezeu sa ma insel, da’ sa ne fereasca al de sus de un nou bancorex (de data asta o schema investitionala mai complexa, ca nu mai traim pe vremea caritasului) .. si din pacate cu acelasi gen de actori (grade) precum in cazurile caritas, fni, bancorex ..

 2. ice4you® says:

  Recunosc ca am avut si am si eu rezerve in ce ii priveste, dar sper sa nu ai dreptate si sa ii apreciez macar ca angajator la nivel national. La partea cu datoriile acumulate …. tot asa, sper ca devoltarea lor pe verticala sa aiba in viitor si sustinere pe orizontala ca altfel e groasa rau.

 3. Vasile says:

  “companie romaneasca”, sa moara in chinuri! Au profitat de naivitatea prostimi care a pus botu’ la cuvantul prezent in orice de la ei “NELIMITAT”, sictir! Au mers pe “carâiala” si incet, incet sau ridicat pe spatele fraierilor…. Parerea mea!

  In rest daca ar fi sa judec din punct de vedere managerial, au facut treaba excelenta, ungurul a fost inspirat, a avut spate desigur… “organe” importante si pana acum a reusit sa se descurce admirabil… in rest sunt de acord cu D-l Cola si…. mai vedem!

 4. ice4you® says:

  Vasile, hai sa vedem si partea plina a paharului cum ar fi ofertele de la restul dupa ce le’au dat astia la temelie! laugh Eu nu am trecut la ei si nu am de gand … in schimb am obtinut de la astia la care is cam ce aveam teoretic si la RDS la 5EU fata de ce aveam pana sa apara astia cu asa zisul lor nelimitat. laugh Daca ar reusi sa sparga si mafia din energie … ma declar multumit, numa sa nu cumva sa ne trezim cu o nota mare de plata pentru “serviciile” astea. laugh

 5. Vasile says:

  Nu a fost vorba de nicio “temelie”, au profitat de reducerea generala a tarifelor de interconectare, reglementare adoptata unitar pe plan european, la fel s-au redus si preturile la serviciile de tranzit, etc. Avantajul lor a fost ca opereaza o retea terestra mare, aproape de monopol si asta din urma ar trebui sa ingrijoreze pe oricine, deci… atentie cu pianul pe scari!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.