Sa rezolvat si cu Bechtel

Daca cumva aveati ceva griji … GATA … cazul disparitiei dosarului de licitatie pentru autostrada imaginara Bechtel , fost clasat la fel ca toate cele dinaintea lui. Nu e nimeni vinovat, nimeni nu raspunde pentru gaura de 1,1 miliarde de Euro …

Vis! Sa tot furi in Romania!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

9 Responses

 1. cola says:

  pai daca ne uitam la numele legate de problema disparitiei contractului, era evidenta solutia .. cred ca ghitza a inteles gresit simbolistica bufnitelor primite cadou de la codrutza .. bufnitele erau in fapt macovei si pruna ..

 2. Vasile says:

  Sa mai zica cineva ca hârburile alea de F16 sunt gratis

 3. ice4you® says:

  Ei da bravo maestre Vasile! laugh

 4. Sorin says:

  Cercetătorii de la CERN şi de la alte institute prestigioase de studii superioare de fizică şi de astronomie, ar trăbui să-şi aleagă România ca şi teză de doctorat şi mai departe pentru a studia fenomenele dispariţiei materiei şi energiei (de fapt, practic a banilor) undeva într-un vortex pe care nimeni nu a reuşit încă să-l descopere.
  Fenomenele paranormale care au loc pe teritoriul ţării, se pare că eclipsează toate cunoştinţele fundamentale ale fizicii şi de asemenea demonstrează practic cum materia (dosarele) şi energia (banii) dispar fără absolut nici o urmă !
  Eu cred că este vorba de materia întunecată de care se face atîta caz în ultima vreme, responsabilă şi cu expansiunea accelerată a universului.
  Acuma io nu cred că România are vro influenţă la mişcarea de acceleraţie a expansiunii galaxiilor, dar sigur se petrec fenomene de teleportare.
  Ce părere aveţi, ar fi cazul să facem o chemare mai sus-amintiţilor savanţi ?!

 5. cola says:

  nu e dom’le nicio materie intunecata .. romania e o gaura neagra, vizibila ‘decat’ prin flacara violet si cucuveaua mov .. aaa, si prin fanta roz, daca esti atent la fenomenele de pe centurile marilor orase din ieuropa de vest ..

 6. Vasile says:

  Foarte tare Sorine, uite asa o lege fundamentala a termodinamici, “nimic nu se pierde totul se transforma”, poate deveni “nimic nu se pierde… totul se sifoneaza” acel vortex fiind, mai pe intelesul tuturor… o palnie, deci…. savanti sunt printre noi, doar ca nu-i vedem laugh

 7. Redoo says:

  Am auzit la stiri…si mi-am amintit de bancul ala cu bilele de fier. Una pierduta si una furata…

 8. ice4you® says:

  @Cola – parca mi’ai citit gandurile. O tara colorata, unde cacaniul predomina. laugh

  @Vasile – nimeni nu este profet in tara lui.

  @Redoo – Copperfield e minciuna, eu de un banc cu el mi’am adus aminte. laugh