Regele Mihai a murit si cu el ultima farama de decenta!

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

5 Responses

 1. cola says:

  Dumnezeu să îl odihnească și să ne ocrotească și pe noi ..

 2. vasile says:

  Nu vreau sa ma prefac, sa fiu in trend, insa romanul are o vorba: despre morti numai de bine si cum nu am fost un fan al Regelui Mihai sau al Regalitati in Romania, pentru mine aceste doua Foto, Foto il reprezinta firesc si merita rememorate.
  Dumnezeu sa-l odihneasca!

 3. ice4you® says:

  Nici eu nu sunt un regalist si nu am fost, insa nu pot sa nu ma gandesc ca nu ne’ar fi fost mult mai bine daca aveam parte de monarhie constitutionala dupa ’89! Ganditi’va ca azi am fi fost doar recunoascatori omului care ne’ar fi scapat de ‘ESCU si cireasa de pe tort cyborg of cotrocenius! Ne’ar fi adus poate si o urma de decenta si unitate intr’o societate si asa divizata!
  Pe langa asta, nu pot sa nu apreciez modestia si istoria ce o reprezinta Regele Mihai pentru Romania!
  Sunt indurerat si recunosc asta fara nici o prefacatorie pentru ca dupa cum ma cunoasteti nu e cazul.

 4. cola says:

  Câțiva ani, prin anii 90, am sperat că monarhia va fi o soluție politică .. mai mult din disperare și lipsa de soluții politice democratice.. dacă am fi intrat că monarhie in nato și ue, altfel am fi fost percepuți și tratați.. remarcabil este cum regele a stat deoparte de mizeria politica de la noi, fiind implicat totuși în reprezentarea noastră în afară .. doar sa comparăm cu alți foști monarhi din balcani în acești ultimi 20 de ani..

 5. ice4you® says:

  Are rost sa discutam faptul ca a facut mai mult lobby pentru Romania din exil decat au facut toate mizeriile care se serveau lacome din bugetele economiei balcanice?! Dar ca dupa ani de umilinta a primit inapoi ce i’se cuvenea, printre care si Pelesul si tot ce reprezinta el doar ca sa il doneze Romaniei? Dar ca a renuntat la toate titlurile nobiliare stramosesti sa puna bazele Casei Regale de Romania si nu de nume nemtesti? Dar ca a avut mereu modestie in discurs, eleganta in vorbe si noblete in fapte?! Oare azi mai aveam parte de LCK si alde Coldea si toata clica basista ce ne’au distrus tara? Oare mai avea sange in instalatie un oarecare cacat de ambasador sa cuvanteze cand are chef sa i’se scoale?! Mai aveam oare azi amintiri crunte cu mineriade si alte balcanisme ieftine prin diverse piete?

  Ziceti ce vreti si dati cu rahan in mine … dar eu raman convins ca alta era treaba, alta clasa politica, altul discursul, alta Romania cu toate uscaturile ei in rest!

  Pe final as vrea doar ca nu cumva sa se faca confuzii intre Rege si restul Casei Regale reprezentata de azi de catre Majestatea Sa Duda, un actoras ratat si oportunist ce este alaturi de o custode a Coroanei Regale ce nu are maine-poimaine nici macar cui sa o lase dupa mizeria cu Printul Nicolae de Romania, un copil cu multe greseli si poate ca apucaturi de beizadea, care insa isi iubeste sincer mostenirea si ceea ce de azi va deveni amintirea Regelui Mihai, ultimul Rege al Romaniei.

  Rog a imi fi iertat avantul … dar sunt trist tare ca azi a murit ultima speranta ce o mai aveam ca tara asta sa devina una decenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.