Revolutia bunului simt – IceWorld edition

Va propun un proiect independent, pe care il voi demara in paginile acestui blog, pentru ca mie unul mi’a ajuns pana peste cap sa am de a face cu oameni care au uitat sau nu au stiut niciodata aceasta notiune, precum si sa vad in jurul meu cum se construieste o lume, ce sufera grav de lipsa acestuia! Subiectele sunt multiple, domeniul este vast, bineinteles ca nu ma astept ca eu sa fiu cel care porneste o reala miscare in acest sens si mai ales sa fiu cel care va schimba ceva, dar macar am sufletul impacat ca nu sunt nici impasibil, confundandu’ma in felul asta cu restul.

Proiecte de genul asta s’au mai initiat, insa nici unul dintre ele fara a avea vreun interes, fie de culoare politica fie publicitara! Nu ma numar printre ei, nu am nici spoiala politica si nici nu am de gand sa fac bani din asta in vreun fel! Este doar o miscare de atitudine, ce completeaza spiritul acestui blog in care oricum gasiti din toate cate nimic. Daca se gaseste cineva sa mi’se alature este binevenit, fie prin comentarii la articole, fie prin promovarea unui mic baner pe care il voi creia, fie prin articolele ce pot sa fie trimise la adresa din sectiunea contact, ce vor aparea scrise si semnate aici de catre autorii lor. Nu ma astept sa iasa mare lucru ca la cat de lenesi si indolenti cunosc eu oamenii acestui popor, m’as mira, dar poate ca printre voi se mai gasesc si oameni ce vor lua parte la aceasta revolta pasnica exprimata cu bun simt.

Toate bune dragi mei, va multumesc ca ati avut rabdarea sa cititi pana aici!

2 comentarii la „Revolutia bunului simt – IceWorld edition”

  1. Multumesc pentru sustinere, esti oricand binevenita cu pareri, opinii … etc! smile Macar incercam sa „tragem un semnal de alarma” … ca oricum mai mult de atat va depinde de fiecare! smile

    Toate bune Danette! 😉

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura