#rezist – Abuzul in servici dezincriminat

ABUZUL IN SERVICIU A FOST DEZINCRIMINAT – Luju a dezvaluit corect la 3 februarie 2017 ca art. 297 Cod penal – abuzul in serviciu a fost dezincriminat tacit intrucat Guvernul Ciolos nu a indreptat in 45 zile articolul, conform deciziei obligatorii a CCR 405/2016. Curtea de Apel Alba Iulia a decis definitiv la 9 februarie ca art. 297 Cod penal a fost dezincriminat si a incetat condamnarea unui inculpat.

Mai multe detalii aici.

Dosarul respins astazi pe baza de neconstitutionalitate il gasiti aici. (multumesc Vladiana) Decizia nu este obligatorie pentru restul instantelor, insa creaza un precedent ce justifica necesitatea urgenta a mult hulitei ordonante 13!

S’a dus dracului toata manipularea. Asteptam de acum si explicatiile marilor revolutionari responsabili pentru dezincriminarea abuzului in serviciu si tot dezastrul din ultima luna cu nerodul de la Cotroceni si fiica’sa adoptiva Lulutza in frunte, CSM si prim-procuror al Romaniei! Sa ii vad cum iau la lins de acum toate ambasadele, televiziunile si toate locurile pe care le’au umplut de cacatul ce le’a iesit pe gura aia spurcata, ca doar doar le’o iesi lovitura de stat!

Ah … cred ca stiu si intrebarea potrivita pentru referendum…

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

10 Responses

 1. cola says:

  Decât să rezolvi o problemă noaptea, mai bine o lași nerezolvată ziua, poate se reglează singură, tacit.. eu zic că aplicând regula asta, mai scade sporul demografic la tfl-isti

 2. Vasile says:

  Si credeati ca intreb degeaba de coarne

 3. ice4you® says:

  Pai nu ziceam eu ca esti diversionist infiltrat?

  Ma uit la televiziunile aservite … fratilor, e demential cand ii vezi cat sunt de defazati si cum o dau inainte cu protestele incercand sa o scalde cumva.

 4. Vasile says:

  TFL-isti atentie la mine:

  I-au eliberat pe toti, noaptea ca hoti!
  Voi stati in Piata, alti isi vad de viata!

 5. Intrigat says:

  Unde eşti, Postelnicule, s-o vezi pe Brandl?! “Ai noştri tineri la Paris învață” şi tot proşti de bubuie sunt…

 6. Vasile says:

  “Ai nostri tineri la Paris invata
  La gat cravata cum se leaga, nodul,
  S’apoi ni vin de fericesc norodul
  Cu chipul lor istet de oaie creata”

  Merge uns laugh

 7. ice4you® says:

  Am dat si eu o geana scurta pe la A3 …fratie, dupa ce ca e nespalata la propriu, de 3 ore ii explica toata lumea cum ii mersu, ea are aceiasi placa: noaptea ca hotii, ambasadele, csm……. fereasca’ne bunul Dumnezeu cel mare si sfant de atata tfl cretin!

  Vasile esti tare inspirat in seara asta!

 8. cola says:

  Individa in cauză e pur și simplu odioasă.. Prost sau rău intenționat e prea puțin spus.. mă repet, ăștia vor să ne conducă..

 9. ice4you® says:

  Nu am nimic cu generatia asta din care face parte si copilul meu, insa, cand vad ce specimene leproase din aceasta generatie isi croiesc drum sa conduca tara asta, ma ia si frica si mi’se intoarce si stomacul pe dos in acelasi timp.

  Pe de alta parte, culmea manipularii securiste a fost aseara … sigur ca da … unde altundeva decat la RealitateaTV, unde epileptica taratoare Rares Bogdan, intoxica la greu ca de vina pentru decizia Curtii de la Alba Iulia este chiar ordonanta 13.

  Greu de crezut pana unde poate sa ajunga nebunia unora si mai grav este ca unii se uita in gura lor!

 10. Vasile says:

  Sa inteleg ca ati fost foarte impresionati…. pas cu pas o sa avem de tras