Romania e tara aia fara caini

De ani buni de zile in tara asta nu mai exista stapanire, sau cel putin asta este sentimentul meu. Toti isi fac de cap, de la manelisti care bubuie boxele dupa bunul plac intre sau in blocuri, pana la infinite proteste ilegale si mai nou tot mai multe mesaje naziste de incitare la violente cum buna oara este mesajul „organizatorului protestului diasporeri” din 10 august, numitul Ovidiu Grosu, dementul de serviciu, sau cu ordin de serviciu?

Dreptul la protest este un drept ce sta la bazele unei democratii la fel ca cel la vot, insa dementul asta este departe de acest drept, incalcand linistit si flagrant legea, care zice cam asa:

Articolul 368, Cod Penal:

Instigarea publică: „(1) Fapta de a îndemna publicul, verbal, în scris sau prin orice alte mijloace, să săvârşească infracţiuni se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă, fără a se putea depăşi pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea la săvârşirea căreia s-a instigat”

Din toata armata aia de procurori pe care o are tara asta si cate autoritati avem platite cu bani grei de la buget, nu s’a autosesizat nimeni pana acum in privinta individului si nu doar a lui? Chiar e necesar ca o mana de indivizi dementi ca asta sa faca vreo nefacuta si sa fie raniti sau chiar sa moara cativa oameni nevinovati ca in tara asta sa isi faca datoria aia cu salarii si bugete faraonice, ca dementii astia sa ajunga unde le este locul … acolo, departe de societate?

Editare 08.08.2018: dupa cateva zile si zumzaiala din presa, s’a trezit intr’un final si DIICOT sa il puna pe dement sub control judiciar.

6 comentarii la „Romania e tara aia fara caini”

 1. Mai e liber, e noaptea mintii, deci asta da interviu intr-o zona publica pe o bancuta…. declara senin ca vrea flacari, fum si sange pe strazi si abia asteapta sa se bata cu jandarmii, la nivel declarativ are profilul unui psihopat autentic:
  „Psihopatul este o persoană care nu prezintă empatie, mustrări de conștiință, are un comportament lipsit de inhibiții, este deseori carismatic, narcisist și va face orice ca să își ducă la îndeplinire un plan. Acest om nu ține cont de norme și reguli și are o inclinație mare spre a comite infracțiuni.
  Psihopații sunt superficiali din punct de vedere emoțional, dar și pentru că sunt invidioși, lacomi și dornici de putere. Își doresc tot ceea ce au alții, orice ar considera ei dezirabil.”

  negative

  Răspunde
 2. Ne agităm degeaba .. cam câte tragedii s-au întâmplat din motive de psihopați, în SUA, de exemplu? .. câteva în fiecare an .. ce se poate face? Nimic .. poate își face idiotul o sectă, și decid toți să își dea foc în grup .. ăsta e scenariul fericit.. varianta nașpa, e ce-au pățit japonezii cu gazul sarin în metrou .. Abia ce i-au spânzurat pe ultimii făptași din grupul ăla de demenți

  Răspunde
 3. Ba oameni buni poate aia de care zici tu Cola sunt mai „discreti”, lucreaza asa mai ilegal, da asta iese si zice la un post tv cu audienta, ca el a organizat, ca foc si scrum ca ia pistolul de la jandarm si-l impusca in cap, adica cum zice si ICE, degeaba nu e sa-l intrebi un pic daca are idee ce zice, unde are molotoavele puse, poate are antrenamente cu niste alti baieti pentru actiunile de care vorbeste, treaba e ca eu platesc impozite ca sa se ocupe „unii” de linistea familiei mele…. Parca?!

  Răspunde
 4. Pai cica avem legi si mai ales o gramada de institutii care asta ar trebui sa faca, unele cu bugete faraonice si pensii speciale … unde mama dracului sunt? Cine ia atitudine ca eu, tu, Vasile, tu, Cola si altii ca noi si famiilile noastre care nu au idei de astea crete, care cred in dreptul la vot si respecta majoritatea in masura libertatilor cum ar fi cele la protest civilizat sau libertatea cuvantului, macar sa ne simtim in siguranta, dupa ce oricum, am avut deja niste exemple destul de evidente ca indivizii astia, glumesc, braveaza, dar nu prea?! Cum scriam, oare trebuie sa fie raniti niste nevinovati sau sa moara in atentate de genul celor amintite de Cola, doar pentru ca niste dementi de astia pot, pentru ca nimeni nu se sesizeaza din oficiu cand exista deja cel putin suspicini declarative?

  Jenant, fratilor! Traim intr’o tara in care nicari nu te mai simti in siguranta! Nici pe strazi, nici pe sosele, nici macar in propria casa … o tara unde abuzurile sunt la ordinea zilei si nici dracu nu isi mai face treaba! dash

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura