Romania este un cimitir … cu sau fara masini vechi!

M’am saturat de povesta aia care se vechiculeaza peste tot mai ales in ultima vreme, conform careia …

Romania este cimitirul de masini vechi ale Europei!

Pai prieteni, de ce in Romania conteaza doar ce masini conduc romanii dar inspre deloc ce mananca sau ce medicamente iau, tara asta fiind mereu groapa de gunoi a altora?!

De ce Romania conteaza doar ce masini conduc romanii si nu conteaza inspre deloc ce nivel de trai au, cum cresc copii, ce spitale au sau de ce servicii sociale beneficiaza?

De ce in Romania conteaza doar ce masini conduc romanii si deloc infrastructura pentru care platesc an de an bani grei sa nu o aiba si sa moara ca prostii din lipsa ei?!?

De ce conteaza pentru ecologie mai mult masinile pentru care romanii in toata saracia lor fac eforturi sa le aiba, dar inspre deloc padurile care nu mai sunt?!

Cand se va trezi poporul asta la realitate si nu va mai inghiti cacatul si minciunile ce ni’le servesc zi de zi gunoaile astea de ne conduc pe toate canalele media, doar pentru a isi justifica ei super taxele ce au de gand sa ni’le puna in carca?

Niciodata … stiu! E trist ca Romania este un MARE cimitir cu morti vii care a ajuns asa cu voia noastra a tuturor si mai ales ca suntem dispusi cu capul plecat sa ne multumim cu asta! Industria mancarii ne omoara; industria farmaceutica de asemenea; infrastrastructura de transport doar visam; paduri nu mai avem, ape lipsa, maine poimaine nici pamant … singura mare grija a astora ramanand totusi ce masini conduc romanii … ca si cum restul sunt gata rezolvate …

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura