Rotten (Putreziciune) – Adevarul greu de inghitit

M’am uitat zilele astea la Rotten (Putreziciune), un documentar impartit in doua sezoane mai mult decat interesant, pe care il gasiti si pe Netflix.

Rotten (Putreziciune) – Adevarul greu de inghitit

Este documentarul ala care va arata oglinda realitatii societatii mizerabile in care traim si pentru care tot ce conteaza este profitul, profit in numele caruia este sacrificat orice si nu mai conteaza nimic,  nici drepturile si libertatile fundamentale ale omului, nici sclavia copiilor, nici suferinta si moartea nedemna a oamenilor, nici grija pentru mediu si clima intens promovata de fix cei platiti de nemernicii care distrug vieti in numele profitului lor pentru care nu conteaza nimic din tot ce credeati ca ar mai conta in bula voastra unde va bucurati de o “nevinovata” bucatica de ciocolata, fara a stii infioratoarea povestea din spatele ei.

Va recomand acest documentar pentru ca macar sa constientizati in ce realitate ipocrita traim si poate ca sa va ajute sa renuntati macar putin la imbuibarea si consumerismul excesiv si intens promovat.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...