Satul de prostie

M’am saturat de oameni mici si prosti … dar din pacate sunt ca palamida … umplu pamantul asta incet si sigur! Nu sunt eu neaparat ala desteptul care le stie pe toate … expert in ale vietii … (prima dovada de prostie asta ar fi, ca de obicei aia mici si prosti, se cred mari si destepti) … dar din cand in cand parca imi mai folosesc neuronii astia si pentru altceva in afara de a respira ca o planta aeroba. Din pacate cu greu mai gasesti parteneri de discutii, care sa nu se rezume la ce a facut Steaua lui Becalii in campionat, ce manea a mai scos vreun colorat infundat la nas, ce masina si’a mai luat cu banii din credite … sau ce cui a mai batut in buncarul ala unde oricum isi petrece cam toata viata, pentru a face ceva din el, desi in esenta tot buncar comunist ramane, iar el sclavul unei societati de consum, ce alearga dupa iluzii. Unde dracu s’au ascuns … sau mai bine zis … disparut … oamenii cu care altadata puteam purta o conversatie din care poate ne alegeam cu ceva, sau macar nu ne mancam inutil timpul unul altuia, nu stiu … dar cert este … ca daca odata existau si asemenea oameni, acum sunt si ei ratacitii saracii in marea de prostie ce ne inconjoara si sufoca.

Norocul meu este ca … din cand in cand … si cand cred ca am ce spune (ca de zis, toata lumea are cate ceva) … inca mai gasesc asemenea oameni … pana in ziua cand disparand si ei, o sa am doua variante:

– devin una din oile imbecile ce ma inconjoara tot mai mult.
– ma mut in padure cu ursul.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

1 Response

  1. Victor says:

    in felul asta ai macar aparenta ca esti unul dintre cei mai inteligenti oameni de pe Pamant :))
    serios vorbind, este normal ca oamenii inteligenti sa se izoleze oarecum de multime de aceea este mult mai complicat sa-i gasesti. parerea mea este ca insa ei exista asa cum au existat dintotdeauna.