Securistii mai calca inca odata pe mortii #colectiv ca sa ii ridice inca odata mingea la fileul lui Iohannis

Patru ani au trecut de la tragedia din #colectiv. Patru ani in care tot mai putini oameni vin sa aprinda o lumanare si tot patru ani in care pe infectul din deal nu l’a durut nici macar in bacheti de victimele pe care s’a catarat cat inca fumegau sa isi infiga securistii si „guvernul meu” in fruntea statului.

Dupa patru ani, a dracului coincindenta, fix la formarea unui nou „guvernul meu” la care #puiemonta i’a dat cu tifla, de nicaieri si mai ales dintr’un sertar, apare o filmare bine dosita pana la momentul oportun, de un pompier cu inima mare si camera 4K, care s’a gandit el asa, la ceas de comemorare, ca e taman numai bun momentul sa scape filmarea in spatiul public, intamplator, pe la o publicatie ce apartine Ringier.

Si de aici a inceput iuresul mediatic, s’au activat toate conservele din media de la CTP, Tolontan si pana la toate UM’urile din presa, tragedia #colectiv fiind din nou dezgropata nu pentru a se face lumina in  vre’un fel ci pentru a fi din nou sacrificati pe altarul macabrei nevoi a unuia care are nevoie de un moment emotional pentru a isi reactiva voturile, in vremea in care altul sa isi acopere legaturile cu securitatea si alte cacaturi cu furturi de prin fonduri europene, ca de pasat, nu ii pasa nimanui!

„A trebuit sa moara oameni …”

Nu o sa pun nici fimul ala si nici link nu o sa dau la el, pentru ca din respect pentru victimele de acolo, nu am sa fac jocul mizerabil al securistilor care isi bat din nou joc atat de victime cat si de familiile lor.

Dumnezeu sa ii ierte si ei pe noi, daca or putea!

 

9 comentarii la „Securistii mai calca inca odata pe mortii #colectiv ca sa ii ridice inca odata mingea la fileul lui Iohannis”

 1. Muștele și viermii își fac ” triaba” conformă naturii lor. Problema e a acelora care le permit să își vadă de trebi.
  Nu am văzut imaginile și nu doresc să le văd. Nu mă simt vinovată. Dar cu toate acestea se pare că voi face parte din masa datornică pe viață, deci care trebuie să plătească inclusiv înghițind fără comentarii guvernări ale unor pițifelnici nealeși ori trădători sau care au pierdut scrutine. Nu simt decât groază și compasiune pentru aceia care au murit în chinuri. Dumnezeu să îi odihnească în pace!
  Dacă urmările a ceea ce s- a petrecut atunci și acolo ar fi fost făcute just, rațional și în adevăr, muștele și viermii nu și- ar fi permis ca azi să repete ceea ce au făcut în urmă cu patru ani. Și sunt de acord cu postarea publică a lui Mirel Curea vizavi de „acest subiect”. Oricum, cred că am mai avut ocazia în trecut să îmi spun părerea aici pe blog.

  Răspunde
 2. Trebuie stors evenimentul tragic până la ultima consecință .. ciorba reîncălzită cu comuniștii și loviluția din 89 nu mai produce suficientă isterie , plus că aduce in prim plan ideea de securitate comunistă .. mai bine cu victimele de la colectiv – se mai storc niște bani, niste avantaje politice .. ne-a costat câteva miliarde bune evenimentul în cauză – de la costurile medicale, la costul guvernării ciolos … Într-un accident aviatic sunt mult mai multe victime, dar nu am auzit de vreo revoluție pornită de la așa ceva .. să înțeleg că tipul de combustie face diferența …

  Răspunde
  • Ne , nu tipul de combustie ci „combustibilii”. Dacă „combustibilii” ar fi fost din altă gaşcă, „pupători de moaşte” să zicem , nu s-ar fi intâmplat nimic, da’ nimic. Dar aşa , fiind ei doar tineri-frumoşi-liberi , iată cum s-a creat emoția.
   Imi pare rău s-o spun din nou , dar unii şi-o caută cu lumânarea aprinsă (culmea, expresia asta e mănuşă in cazul acesta). Când e unii care il imploră şi invocă cu ardoare pe satan , e bine să te gândeşti de doua ori măcar dacă e ok să te insoțeşti cu ei sau ba. Părerea mea….!

   Răspunde
   • Te referi la ” concertul” de dinainte, din Săptămâna Patimilor, nu? Ăla cu „suedeji ” sau de pe acolo…fapt pentru care BOR a refuzat să meargă pe burtă și și- a luat- o rău primul. dash
    Dar tragedia e tot tragedie…toți facem nefăcute chiar și la vârste la care n- ar mai trebui, ei au plătit ( de albești instant numai la gândul… ) pentru asta, nu au mai avut șanse de ” îndreptare” contabilizate în ani DE VIAȚĂ! precum cele de care ne bucurăm noi.

    Răspunde
 3. Citez din evanghelia tefeleilor – Wikipedia – „combustia este o reacție chimică exotermă între un combustibil și un oxidant” .. și oxidantul e dubios acolo – a fost aproape o ardere anaerobă .. plus e vorba și de cine a turnat gaz peste foc după ce incendiul propriu-zis s-a stins ..

  Răspunde
  • Se judecă la grămadă și emoțional ( că așa se mână turma )și se face abstracție de contexte, fapt pentru care vom mai plăti într- un fel sau altul ( cu sume, cu vieți sau cu suflete ) …se știe: capul face, capul trage.
   Dar aș putea paria că în situații de același fel, cu ” puncte nevralgice” , cu ( dar și fără ) Arafat, lucrurile se vor întâmpla exact la fel. Batista rezistă, iar cartea „eroilor” ( Iovan gen ) este mereu deschisă. Dăcât că „dincolo era mai ieftin „… dash2

   Răspunde
   • Gloata e mereu pusă pe scandal, tărăboi și distrugere .. văd că mai nou revoluțiile pleacă de la scumpirea biletelor de metrou, sau taxa pe WhatsApp .. evoluție , ce să zicem.. iq-ul mediu pe cap de vită furajată a scăzut dramatic, marxismul să trăiască..

    Răspunde
 4. A vazut o lume intreaga imaginile actuale din clubul ala dar majoritatea refuza cu încăpățânare să filtreze informațiile. Să ai acolo hârtii pe jos neatinse de foc deloc, să ai tubulaturi de ventilație topite complet de foc dar lemnul pe care se sprijinea intreaga buretele finoizolant si tot ce mai era intre tavanul fals si placa de beton , SĂ NU AIBE NICI MĂCAR TENDINȚĂ DE APRINDERE , mie unul îmi spune 100% ca acolo a existat premeditare clară , incendiu controlat ca la carte. Argumentul „cireaşa de pe tort” este tocmai raportul INSEMEX Petroşani care nu cuprinde nici unul dintre elementele acestea contradictorii, pur şi simplu, IGNORĂ EVIDENȚE CLARE. Ori acolo sunt superspecialişti de clasă in privința deflagrațiilor , apți să refacă filmul unui asemenea eveniment cu o exactitate de ceas elvețian. Faptul ca tocmai asemenea specialişti au ocolit complet adevărul, deturnând investigațiile spre cu totul alte piste, e semnul CLAR că serviciile sunt implicate până peste cap. Imi pare rău să văd că şi după 4 ani, rudele celor sacrificați acolo, încă refuză să deschidă ochii pentru a „citi” vinovații adevărați. Nu-şi mai pun deloc întrebări legate efectiv de natura deflagrației ci intreg revange-ul s-a direcționat pe ceea ce s-a întâmplat după, dacă şi cum puteau fi salvați. Păi nu mai bine te întrebi cine şi de ce ți-a pârjolit copilul mai ceva ca pe porc ? La 4 ani de la tragedie şi lumea înca se duce după fentă , asta-i ceva strigător la cer , cu adevărat !!!!

  Răspunde
  • Eu cunosc personal cativa specialisti de la INSEMEX …si sunt specialisti de toata isprava si renume international … din pacate, nimeni, dar nimeni nici macar nu indrazneste sa vobeasca pe subiectul Colectiv. De ce oare? boredom

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura