Sfaturi utile|Cum sa iti cureti PC’ul/laptopul acasa

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

3 Responses

 1. Sau iei PC-ul sub braț, te duci la o vulcanizare și îi dai omului de acolo cinci lei să te lase să le folosești aerul puțin.

  PS: dacă nu ai mai făcut asta niciodată, chiar dacă pare o treabă ușoară, NU o face în weekend sau după ora 17. În cazul în care ceva merge prost – și, cel mai probabil, va merge prost – să ai pe cine suna, să ai un service de PC-uri la care să te poți duce șamd.

 2. Vasile says:

  Nu stiu ce sa zic, da eu prefer sa aspir praful decat sa-l suflu laugh
  Apropo Stimabile rusii aveau aspiratoare cu nume misto, eu am avut un Buran(Буран) = viscol in traducere laugh , ca naveta lor spatiala, pacat ca au oprit programul sad

 3. ice4you® says:

  @Ionut Staicu – solutia aia “hard-core” o recomandasem deja pe la Marius la comentarii, dar e bine ca ai pomenit si tu de ea aici. Compresoare moka gasiti si in benzinarii unde dupa ce ati alimentat cu combustibil puteti sa va ocupati putin si de suflat PC’ul.
  In ce priveste cel de al doilea sfat: DA, asta poate fi sfatul de aur! laugh

  @Vasile – e complicata treaba cu aspiratul in cazul PC’urilor! Risti mult, plus ca nu reusesti sa scoti praful ala din toate cotloanele la fel cum reusesti cu suflatul. Au venit o gramada la mine in service cu diverse belele dupa tentativa de “aspirare” care se soldase cu diverse alte probleme colaterale. laugh

  Dap … sa stii ca rusii se pricepeau bine de tot sa dea nume la lucruri in general.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.