Silent Party aka Petrecerea cu casti

Acum multi ani de zile, fiind la o cabana la munte unde majoritatea dormea, dar cativa din noi nu aveau chef de asta am tras o chefuiala cu casti. laugh A fost ceva mai complicat atunci ca la 6 oameni aveam doar doua perechi de casti, dar ne’am descurcat cumva si am ras pe tema asta multi ani dupa, intrebandu’ne cand mai repetam experienta mai ales ca intre timp au aparut tot soiul de casti care mai de care mai fistichii. Ei bine, daca noi nu am mai reusit de atunci, se pare ca mai nou treaba asta a prins ca si concept atat prin lume cat si pe la noi existand deja grupuri care organizeaza astfel de petreceri, la care acum le zice „Silent party”.

Oricat de absurda pare idea asta, va pot zice ca e distractie maxima fara a deranja pe nimeni in rest si nici sa te trezesti cu politia la usa! laugh Partea si mai buna e, ca fiecare poate asculta ce muzica vrea, nu esti obligat sa o asculti pe a altuia, iar cand ai chef de o discutie in liniste ai parte si de asa ceva, in vremea in care restul isi fac de cap pe muzica lor. Pe dincolo s’a mers chiar mult mai departe, existand locatii unde pentru acces se plateste o garantie pentru casti pe care o primesti la predarea castilor cand pleci, iar de muzica se ocupa mai multi DJ simultan din ce in ce mai importanti, lucru ce atrage tot mai multi tineri interesati de concept.

N’ar fi rau sa prinda tot mai mult conceptul asta, ideal chiar si pe la nuntii/botezuri/cumetrii … ca asa ar dormi si vecinii si nu ai mai pleca de acolo cu muzica aia in cap ce sa iti sune in urechii cateva zile la rand. laugh

Pareri?

Un comentariu la „Silent Party aka Petrecerea cu casti”

  1. Tovarășe, unora le sună muzica in urechi și fără căști .. alții aud voci, deci pot sa participe la sindrofii mai culte, așa .. să nu cumva sa facem risipă de tehnologie .. doi la mână, dacă tot nu pot sa bag vreunei gagici limba in ureche din motiv de căști, trecem la next level, nuntă pe Skype..

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura