Sinteza ierni in Romania|In direct si in reluare

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

5 Responses

 1. Stefan says:

  Ninge la sfrâșitul lui Decembrie și vor fi -18 grade în Ianuarie, ete că vine sfârșitul lumii. laugh Știu bine televiziunile să speculeze de fiecare dată prima ninsoare și să facă raiting gratuit pe spatele proștilor care deși știau că va ninge mult, ei tot și-au găsit să plece la drum. Sincer, n-am pic de milă, în fiecare an văd aceleași povești, dacă nu bagă la cap atunci chiar merită să le înghețe curu la Întorsura Buzăului. smile

 2. radu says:

  Personal ma lasa…rece tevatura asta. Am stat 4 ani in Ardeal intre 95-99 si prindeam ierni si cu -35. De condus pe zapada conduc, nu ca spaniolii lu peste care dadea 1 cm de zapada si dadeau cu rablele in stalp smile). Gume am, lanturi am, dar nu prea am lovele, asa ca stau la cabana plapumica anul asta.
  Eu zic ca ar trebui pusa taxa pe “prostii si idiotenii de iarna”, echilibram bugetu, ce fulgu meu!smile

 3. Lospa says:

  Se putea? Au subiecte pana in februarie. O stire ca asta se difuzeaza maxim 1 zi in tarile in care ninge la fel de mult. Cu toate detaliile si altele. Faza e ca noi nu suntem “alta tara”.

 4. ice4you® says:

  Cum banuiam … Catalin Radu Tanase asta e mai tare ca sabia lu’zoro frate! E peste tot … to the infinity and beyond. Pfffffff … veselie mare … pana si Busu e tot foc … are si el prim’time maxim! Yeeeeeeeeeee ….

  Stefane – cum dracu sa imi para rau sau sa imi fie mila ca unii e prosti?! Din partea mea sa iasa din zapada odata cu ghioceii!

  Radule – taxa pe prostie ar scoate lumea din rahan, nu numai pe noi! laugh

  Lospa – noi suntem tara prostilor.

 5. radu says:

  Cum Caratase iar sari in troian? OAAAAA, partie, ca gramada prostilor cere varf si mamam prostilor e mereu violata si gravida!!!!smile
  PS Revelion muncitoresc, sunt inca la scarbici. BRRRR!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.